Aziz Yıldırım´dan Ata ve Savaş´a ziyaret

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Fenerbahçeliler Özel eğitim Anaokulunda düzenlenen etkinliğe katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay´a gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyeti makamında ağırla

SPOR 23.02.2018 10:39:26 0
Aziz Yıldırım´dan Ata ve Savaş´a ziyaret

Yıldırım´a ziyaretinde, kulübün ikinci Başkan Mahmut Uslu, Hatay Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Ali Ezelsoy ve da eşlik etti.Hatay Fenerbahçeliler Özel eğitim Anaokulunda 18 öğrenciye eğitim verildiği ve önümüzdeki günlerde öğrenci sayısını arttacağı belirtildi.

Konukları ile sohbet eden vali Ata, farklı kültürlerin ve dinlerin barış içinde yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Hatay´da ağıramaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Vali Ata, “Yanlış bir algı sonucu dışardan bakanlar ilimize gelme konusunda tereddüt yaşıyor. Basın mensupları aracılığıyla bir kez daha ifade etmek isterim ki güvenlik yönünden Hatay´da hiçbir sıkıntımız yok. İstanbul, Ankara ve diğer kentlerimiz ne kadar güvenliyse burasıda en az o kadar güvenli. Sizler aracılığıyla ili ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistleri davet ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yapmakta olduğu Zeytin Dalı Harekatı başarıyla devam ediyor. İnanıyoruz ki bu operasyon en kısa sürede başarıyla sonuçlanacaktır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz de bu operasyonu yaparken Afrin´deki sivil halkın hiçbir zarar görmemesi için azami gayreti gösteriyor. O bölgeyi terör örgütlerinden temizliyor ve terör örgütlerinin geride bıraktığı yaralısı, yaşlısı, genci hepsine sahip çıkıyor. Onlara medeniyet değerlerimizin bir gereği olarak şefkat elini uzatıyor“ dedi

Vali ve HBB başkanına Fenerbahçe vorması
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım da Fenerbahçe forması hediye ettiği vali Ata´nın kabulünden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti ve şunları söyledi: 'Zeytin Dalı Harekatı, bu ülkenin güvenliği için gerekli olduğundan Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaptığı bir operasyondur. Bizler de bunu destekliyoruz. Bugün bunun için sizi ziyaret etmek istedik. Aynı zamanda derneğimizin daha önce yaptırdığı bir ilkokul vardı. Şimdi de engelli çocuklarımız için bir anaokulu yaptırdılar. Bugün o okulumuzu da ziyaret etmek istiyoruz. Engelli çocuklarımız için böyle bir proje yapılması vesilesiyle tüm emeği geçenlere ve teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı mutluyuz.'
Yıldırım, “Hatay´da diğer illerimiz gibi güvenli. İki gündür buradayız savaşla ilgili herhangi bir şey görmedik, duymadık. İnşallah bu yapılan operasyon başarılı bir şekilde biter. Şehitlerimizi de anmadan geçemeyeceğim. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor, yaralı olan gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Şehit yakını ailelerimize ve tüm milletimize sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Fenerbahçeliler Özel eğitim Anaokulunu gezdiler
Vali Ata ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım, Hatay Fenerbahçeliler Özel eğitim Anaokulunda düzenlenen etkinliğe katıldı ve okulda incelmede bulundu. Okuldaki etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan da bulundu. Okuldaki etkinlikte konşan Ata, “Devletimiz tarafından okula devam etmesi gereken tüm öğrenciler için ve özel eğitimi ihtiyacı olan çocuklarımız için tüm imkanlarımız seferber edilmiştir. Engelli öğrencilerimiz bu ve bunun gibi okullarda eğitim görerek ailelerin bu konudaki endişelerine son vermektedir. Ülkemizin en önemli sorunlarından bir tanesi eğitimdir. İnancım odur ki eğitim sorununu çözmeden başka sorunlarımızı çözmememizin mümkün olmayacaktır. Atamızın bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuruyeti´ni sonsuza dek yaşatmak ve bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine çıkmanın tek bir yolu var; gençlerimizi çocuklarımızı iyi eğitmek. Onları yarınlara iyi hazırlamak. Onlara ne kadar iyi eğitim verirsek geleceğe o kadar güvenle bakarız. Bu anlayışla hareket ettiğimiz için her zaman hem devletimizin imkanlarını eğitim için seferber ettik. Diğer taraftan görev yaptığımız yerlerde de hayırsever vatandaşlarımızın da eğitime katkıda bulunmasını sağladık. Hatay´da bu illerimizden bir tanesi. Bugüne kadar yaklaşık 2500 civarında derslik hayırseverlerimiz tarafından yapılmış. Fenerbahçeliler Derneğine teşekkür ediyorum. İlk yaptıkları okul 2007 yılında Fenerbahçeliler İlkokulu olarak yapılmış ve devletimize armağan edilmiş. Şimdi ikincisi olan anaokulu yapılmış. Temennim ortaokul ve lise olarak bu eğitim desteğinin devam etmesidir. Fenerbahçeliler Özel Eğitim Okulunun yapılmasında emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum' dedi.
Yıldırım da, 'TSK´nın Afrin´e sınır ötesi Zeytin Dalı Harekatı yapıyor. Bu operasyonun ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu bir beka sorunudur. Bu operasyonun devletimiz için hayırla sonuçlanmasını diliyorum. Bu harekatı bizler destekliyoruz. Bugün Hatay´a İstanbul´dan baktığınızda daha değişik bir atmosfer görebilirsiniz. Ancak biz çok rahatız; vali, belediye başkanı ve Fenerbahçeli dostlarla beraber ziyaretlerimizi yapıyoruz, geziyoruz' diye konuştu.
Etkinlikte, okulun yapımında emeği geçenlere plaket verilirken, vali Ata ve beraberindekiler okulun sınıflarını da gezdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı makamında ziyaret etti. Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulu´nun açılışını yapmak üzere Antakya´da bulunan Fenerbahçe heyetini ağırlayan HBB Başkanı Savaş, hassas günler yaşayan Hatay´da Aziz Yıldırım´ın okul açılışı için ziyaret gerçekleştirmesinin önemli olduğunu ifade etti. Savaş, “Birçok insan sanki Hatay´da savaş varmış gibi algılayıp gelmek istemiyor. Seyahatlerini iptal etmeye çalışıyor. Ama şu var ki, 7 yıla yakındır sınırımızda iç savaş var. Hatay´da hiçbir kargaşa olmamıştır. İnşallah bundan sonrada Hatay halkı kargaşa ortamına müsaade etmeyecektir” değerlendirmesini yaptı. Ziyarette Savaş, Aziz Yıldırım´a Hatayspor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor forması, Yıldırım ida Savaş´a isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye etti.


Anahtar Kelimeler: Aziz Yıldırım Savaş ziyaret

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00