Babaevinde yas var!

İskenderun karayılan kırsalında çatışmada şehit olan Akdeniz´in naası memleketi Osmaniyeye gönderildi. Önceki gün akşam saatlerinde Şehidin babası Mustafa ile annesi Emine Akdeniz´in Tozluyurt Yaylası´nda olduğu ve acı haberin aileye

19.08.2017 08:22:06 0
Babaevinde yas var!

Burak Milli/İskenderun

İskenderun´a bağlı Karayılan Mahallesi kırsalında, Amanoslarda güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupu grup arasında çıkan çatışmada yaralanan ve İskenderun Devlet Hastanesi´nde müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz´in cenazesi, Dörtyol´da düzenlenen törenin ardından Osmaniye´ye uğurlandı.
Şehit Akdeniz´in (30) naaşı önce İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınarak tören için Dörtyol ilçesindeki Karahasan Paşa Kışlası´na getirildi.
Burada bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından saat 09.30´da başlayan törende şehidin öz geçmişi okundu.
Daha sonra Dörtyol İlçesi Müftü Yardımcısı Kazım Ural tarafından Kur´an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Törene eşinin üniformasıyla katıldı
Şehit Akdeniz´in beresi ve üniformasıyla törene katılan şehidin eşi Mükerrem Akdeniz törende, 'Ben seni toprağa vermek için mi sevdim?' diyerek gözyaşı dökerken, 3 ay sonra 2 yaşına girecek olan oğlu İhsan Yiğit ise her şeyden habersiz yetkilerin verdiği oyuncaklar ile oynadı.

Şehit Gedik´in ailesi teselli etti
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Trabzon´un Maçka ilçesinde teröristlerce açılan ateşle şehit düşen Astsubay Ferhat Gedik´in annesi ile kardeşinin de törene katılarak Akdeniz´in ailesini teselli ettiği gözlendi.
Şehidin naaşı törenin ardından karayoluyla memleketi Osmaniye´ye gönderildi.
Törene Vali Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İl Jandarma Komutanı Uğur Ertekin, ilçe Kaymakamları, ilçe belediye başkanları ile şehidin yakınları katıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57