Bakan Pekcan ve milletvekilleri AFAD merkezinde

CHP Genel merkezinde yapılan ilk toplantı sonrasında CHP milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ile Suzan Şahin Ankara´dan Hatay´a döndü. AKP Milletvekilleri de gelişmeleri kriz merkezinden takip etti, hastanelerde inc

HATAY 28.02.2020 17:04:30 0
Bakan Pekcan ve milletvekilleri AFAD merkezinde

Bakan Pekcan AFAD merkezinde
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti. Pekcan, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde Vali Rahmi Doğan ve milletvekilleriyle bir araya geldi. Daha sonra Hatay Devlet Hastanesine geçen Bakan Pekcan, İdlib´deki saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti. Bakan Pekcan, askerlerin sağlık durumlarına ilişkin doktorlardan bilgi aldı. Bakan Pekcan´a olağanüstü gelişme sonrası Hatay´a gelen CHP heyeti ile AKP milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik de eşlik etti.

Milletvekilleri gelişmeleri değerlendirdi

CHP Genel merkezinde yapılan ilk toplantı sonrasında CHP milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ile Suzan Şahin Ankara´dan Hatay´a döndü. AKP Milletvekilleri de gelişmeleri kriz merkezinden takip etti, hastanelerde incelemelerde bulundu.

CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve Suzan Şahin, İdlib´de yaşanan çatışmanın ardından geldikleri Hatay´da gelişmeleri değerlendirdi, gelişmeleri partinin genel merkeziyle paylaştı. Kriz masasında gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunan CHP heyetinden Serkan Topal, “Bugün sadece yaralarımızı sarmak istiyoruz” dedi. Bölgenin hassasiyetlerine dikkat çeken Mehmet Güzelmansur, gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00