Balık-ekmekli açılış

İskenderun´da Balık Semt Pazarı dün düzenlenen törenle açıldı. Çay mahallesinin 5 Temmuz Caddesi ile Raif Paşa Caddesinin kesiştiği noktada hizmet veren İskenderun balık Semt Pazarının açılışa katılanlara ücretsiz balık-ekmek ikra

19.09.2017 10:15:05 0
Balık-ekmekli açılış

Burak Milli/İskenderun

Balık Semt Pazarı´nın açılış törenine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Sınırlı Sorumlu Balık Satış Tesis Kooperatif Başkanı Ayhan Onaylı, siyasi parti ve demokratik kitle örgütü temsilcileri de katıldı. Açılışta konuşan ve açılan balık semt pazarının son derece modern olduğunu anlatan İskenderun Kaymakamı Soytürk, halka hizmet noktasında gece-gündüz çalışıldığını anlatıp, balıkçı esnasına hayırlı işler dileğini iletti.
İskenderun Belediye Başkan Dingil de, bitmesi için çok emek harcadıklarını belirttiği yeni balıkçı semt pazarının, modern görünümü ve hijyenik yapısıyla balıkçı esnafı ve vatandaşın hizmete sunduklarını söyledi. Dingil, 'Önceki balık pazarı şehir merkezine uzak ve ulaşımda da sıkıntı yaşanıyordu. Şimdi daha merkezi, daha güzel, hijyenik, daha modern bir balık pazarı halkın hizmetine açıldı. Bizler halka hizmet noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlerleyen günlerde diğer bitme noktasındaki projelerimizin açılışlarını gerçekleştireceğiz” dedi.
Balık semt pazarının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Hatay Milletvekili Karasayar da, ”İskenderun halkına hizmet noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Yerelde belediyemiz, ülke genelinde hükümetimiz çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun Körfezi´nden çıkan balıklar besin değeri yüksek ve kaliteli. Daha sağlıklı bir yaşam için bol bol balık tüketilmeli' diye konuştu ve balıkçı esnafımızın yanında olduklarını ifade etti.
Kurdele kesilerek yapılan balıkçı pazarının açılışı sonrası katılanlara ücretsiz olarak ikram edilen balık-ekmek, izdihama dönüştü. Ücretsiz dağıtılan balık-ekmeği isteyenlerin izdihamını önlemek için milletvekili Karasayar ve belediye başkanı Dingil ve balıkçılar devreye girmeye çalıştı.


Anahtar Kelimeler: Balık ekmekli açılış

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57