Balıkçılık festivaline ilk adım

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında başlatılan çalışma ile Rekreasyonel Balıkçılık Festivali için geniş bir ekiple çalışma başlatıldı.

14.12.2017 12:56:33 0
Balıkçılık festivaline ilk adım

 

Her yıl Bodrum ve Alaçatı´da düzenlenen ‘Rekreasyonel Balıkçılık Festivali´nin bir benzerinin Arsuz´da düzenlenmesi amacıyla Kaymakam Musa Sarı, profesyonel ve gönüllülerden oluşan bir ekiple Arsuz´da yeni bir festivale daha hazırlık çalışması başlattı. Uluslararası düzeyde olması planlanan festivalle ilgili İskenderun Teknik Üniversitesi, Arsuz Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Arsuz Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü , çeşitli kurum ve kuruluşlardan memur ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda standartlar ve organizasyona yönelik hedefler ele alındı.
Arsuz Kaymakamlığı´ndan konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede, “Uluslararası düzeyde olması planlanan festivalde belli standartlar da yakalanacak balığın, ölmeden denize bırakılması, bu sayede çeşitli sosyal mesajlarında verilmesi hedefleniyor. Yoğun bir katılımla Hazırlık çalışmaları başlatılan festival için Yattım Burnunu Olta Balıkçılığı Gönüllüleri ve daha başka yerlerde bu festivallere katılmış müdavimleri, bölgemizde böyle bir yarışmanın düzenlenmesinin kendileri için çok heyecan verici ve çok önemli olduğunu ifade ederken ilkine Kaymakamlığın önayak olmasının ardından belki daha sonraki yıllarda bunu düzenlemek isteyecek birden çok organizasyon hayatının çıkabileceğine, çok ilgi gören bir faaliyet olduğunu ifade ettiler” denildi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57