Bankacılardan ziyaret

Ziraat Bankası ile Halkbankası yöneticileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönecileriyle biraraya geldi, deprem sonrası yaşanan finansal sorunlar ve kredilere ulaşma sorunları ele alındı.

EKONOMI 17.05.2023 15:53:00 0
Bankacılardan ziyaret

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Cesur, Adana Bölge Müdürü Dr.Murat Serdar Bulut, İskenderun Şube Müdürü Oğuz Ziylan, Meydan Şube Müdürü Nuray Erol, Şehit Pamir Şube Müdürü Vedat Çağlar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret etti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin evsahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Ziraat Bankasının deprem sonrası müşterilerine şehir merkezi ve şehrin belli noktalarına kurdukları mobil bankalar ile daha hızlı hareket edilerek, yardımcı oldukları, finansal ihtiyaçları en hızlı şekilde karşıladıkları ifade edildi. İTSO üyelerine de Ziraat Bankasının finansa ulaşımda destek olduklarını belirten Ziraat Bankası yetkilileri, deprem sonrası ve yaşanan süreçte gerek kredi, gerekse deprem destek ödemeleri noktasında yardımcı olduklarını belirtti.

Halkbank’n 3 şubesinden ziyaret

Halk Bankası İskenderun Sahil Şube Müdürü Veysel Ülker, İskenderun Şube Müdürü Atilla İlhan Turan, İskenderun Ticari Şube Müdürü Hüseyin Kahveci, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Temsilciliğini ziyaretinde de deprem sonrası KOBİ ve üyelere yönelik Halk Bankasının sunduğu avantajlı
krediler ile ilgili bilgiler verildi.

Ziyaretlerle ilgili İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Üyelerimizin deprem sonrası yaşadıkları finansal sorunlar ve kredilere ulaşma noktasında sürekli banka müdürlerimiz ile görüşüyoruz ve üyelerimizi bilgilendiriyoruz. Temennimiz, üyelerimizin işlerini bir an önce yoluna koymalarıdır” değerlendirmesi yaptı.

KOSGEB destekleri için Anıt Alanı’nda…

Öte yandan KOSGEB Yetkilileri, deprem sonrası iş yeri hasar gören ve imalata yönelik faaliyet gösteren KOBİ’lere teşvikler verildiğini belirterek, detaylı bilgi almak isteyen üyelerin Anıt Alanında konteynerde hizmet veren KOSGEB İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri halinde daha detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: Bankacılardan ziyaret

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19