Barınma merkezini ziyaret etti

Vali, sınır karakolunda da inceleme yaptı

GÜNCEL 14.01.2019 10:50:43 0
Barınma merkezini ziyaret etti

Antakya/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü´ndeki bulunan Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezini ziyaret ederek, Ziyaret Hudut Karakolunda incelemede bulundu.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Altınözü´ndü düzenlenen Muhtarlarla Buluşma toplantısı sonrası ´Suriyeli misafirlerin´ kaldığı Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezini ziyaret eden vali Doğan, merkezi gezdi, Suriyelilere verilen eğitim, sağlık, barınma hizmetleri ile mesleki eğitim kurslarını yerinde inceledi. Vali Doğan´a ziyaretinde yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur da eşlik etti.
Barınma merkezinde Altınözü Kaymakamı Uygur´dan bilgi alan ve merkezdeki okul öncesi ve ilkokul öğrencileriyle sohbet eden vali Doğan, Suriyeli öğrencilerden oluşan koronun hazırladığı Türk Halk Müziği parçalarını dinledi ve onlara hediyeler verdi. Ziyarette meslek öğrenmek için kendi imkanları ile ekonomik gelir elde eden Suriyelileri de ziyaret eden vali Doğan, üretilen çeşitli elişi dokuma ve süsleme ürünlerini inceledi.

Sınır karakolunda inceleme
Altınözü´nde bulunan Ziyaret Karakolu´nu da ziyaret eden vali Doğan, sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar ve karakolda alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgi de aldı. Vali Doğan, sınır güvenliği kapsamında yapılan çalışmalar hakkında İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç ve 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Ahmet Gürbüz´den bilgi aldı. Vali Doğan´a buradaki ziyarettinde de yardımcısı Hersanlıoğlu ve Altınözü Kaymakamı Uygur da eşlik etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00