'Başarı sizin, hatalarınız benim'

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, kimseyi kandırmak gibi bir gayelerinin olmadığını ifade etti.

SİYASET 21.08.2019 10:52:16 0

Antakya/SES

 AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, yönetim kurulunun hata yapmaktan korkmadan cesaretle karar almasını istedi ve başarının yönetimin, hataların ise kendisinins olacağını belirtti.

'Utanacak, sıkılacak, gocunacak hiçbir olayımız yok'
Partisinin il binasında düzenlenen haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, 'Hata yapmaktan korkmadan cesaretle karar alın ve cesaretle uygulayın. Başarılar sizin, hatalarınız benimdir. Bizler böyle düşünürsek, hata yapmaktan korkarak iş yapmamaktansa hata yapılabiliriz. Bu durum gayet normaldir. İş yapmaya gayret edelim. Yönetim kurulumuzu oluştururken çok sayıda eleştiri aldık. Ben vijdanen huzurluyum, doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum. Tabi çok sayıda alternetifte yapılabilir ama ne kadar verimli olacak? Önemli olan iyi niyettir diyerek yola çıkmaktır. İnşallah davamızı hep birlikte omuzlayacağız. Partimizin güzelliklerini insanlarımıza ulaştıracağız.

Parti olarak utanacak, sıkılacak, gocunacak hiçbir olayımız yoktur. İlçe gezilerimize en kısa süre içerisinde başlayacağız. İlçelerimizin eksiklik olan konularını belirleyerek çalışmalarımıza bu yönde belirleyeceğiz. Hep birlikte gayret ederek başarı göstereceğiz. Bizler çalışacağız, sefer bizden zafer Rabbimden inşallah' dedi.
AKP Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, partinin il sekreteri Abdurrahman Cüneydioğlu, il teşkilat başkanı Şemsettin Günay´ın da katıldığı toplantıda konuşan Mehmet Yeloğlu, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: 'Benim en ufak bir tereddütüm olsaydı, il başkanı gibi bir ateşten gömleği giymezdim. Bize düşen sadece gerçekleri insanımıza ulaştıra bilmek. Biz zaten kandırmak için gelmedik. Kimseyi kandırmak gibi bir gayemiz yok. Eksiğimiz var ise bu durum kendimizi anlatamayışımızdır. İnşallah o eksiğimizi de hep beraber gidereceğiz. Üstüne ne koyabilirsek çalışacağız. Bu neticede AK Parti´nin diyoruz ama esasen ülkemizin, milletimizin, coğrafyamızın ve ümmetimizin geleceği. Bu bilinçle çalışmalarımızı biraz daha yoğunlaştırıp ve hızlandırıp daha çok insana ulaşacağız. Zafer bizimdir inşallah.'
AKP´nin il yönetim kurulu toplantısında, partinin Hatay Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı, whatsapp grubu üzerinden paylaşımı yapılan gündem maddelerini belirtti ve bilgi paylaştı. Yapılan paylaşımda, “Bundan sonra her toplantımızda bir önceki haftanın genel raporlarını iki yardımcı çalışma arkadaşım ile sizlere aktaracağız. Partimizde birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi gündemimizin ilk sırasında her zaman yer alacaktır. İyi bir çalışma yürüteceğimizden hiç kuşkum yoktur' değerlendirmesi yapıldı ve AKP il yönetimi gündeminde bulunan maddeleri görüştü, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22