“Başarımızı sürdüreceğiz”

Türkiye Sutopu Federasyonu´nun U19 Bayanlar Sutopu 1.ligini Türkiye Şampiyonu olarak tamamladıklarını hatırlatan İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü´nün Başantrenörü Murat Kaptanoğlu, ilk kez bir ilçe takımı olarak e

9.08.2017 10:26:36 0
“Başarımızı sürdüreceğiz”

 Kaptanoğlu, “Önümüzdeki sezonlarda işimizin daha zor olduğunu bilerek çalışıyoruz” dedi.

2016-2017 sezonunu yaptığı yazılı açıklamayla değerlendiren Murat Kaptanoğlu, kulübün son yıllarda artan başarı grafiğine dikkat çekti. Sezonu, Türkiye U19 Bayanlar Sutopu 1.liginde Türkiye Şampiyonu olarak tamamladıklarını, başarı grafiğini geçtiğimiz aylarda Türkiye U15 Bayanlar Sutopu Milli Takımı´na 3 sporcu daha kazandırarak sürdürdüklerini aktaran Kaptanoğlu, “Ulusal liglerde mücadele eden tek ilçe takımı olarak, kısıtlı imkanlar ile gösterdiğimiz başarılarımız Türkiye´de dikkatleri üzerimize çekmiş, övgü ile bahsedilen bir kulüp olmamızı sağlamıştır. Şunu gururla söylüyoruz ki; artık İskenderun Yüzme İhtisas, Türk Sutopu´nda hatırı sayılır, önemli bir kulüp haline gelmiştir” değerlendirmesini yaptı.

“Başarımız tesadüf değildir”
Türkiye bayan Sutopu 1.ligi tarihinde şampiyon olmuş dört takımdan biri İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü´nün uzun yıllar artık bu şekilde anılacağını da vurguladığı açıklamasında Kaptanoğlu, şunları ifade etti: “Anadolu´dan bir ilçe takımı olarak 1.ligde şampiyon olmamız hiç kimsenin küçümsememesi gereken önemli bir başarıdır. Anadolu´da bir çok kulüp yıllardır bunun için çaba sarf ediyor. Çok şükür ki lig şampiyonluğu 1.lige çıktığımızın ikinci yılında bize nasip oldu. Bu ligin bir üstü yok. Bu sezon Türkiye 1.liginin en büyük takımı biziz. Tüm yurttan tebrik mesajları alıyoruz. Planlı ve programlı çalışmalarımız sonucunda bu başarımız tesadüf değildir.

“Daha yüksek tempoyla çalışıyoruz”
Önümüzdeki sezonlarda işin daha zor olduğunu bilerek çalıştıklarını da kaydeden Kaptanoğlu, “Halkımızın yaz veya kış temel eğitimlerimizde kulübümüze ilgisi oldukça yüksek. Bu aşamada bizlere inanıp güvendikleri için teşekkür ediyoruz. Altyapımız ne kadar sağlam olursa ileriki yıllarda daha fazla başarıları şehrimize kazandırabiliriz. Temel Eğitimlerimizden yetişen yetenekli sporcuları Yüzme ve Sutopu takımlarımıza entegre edip antrenmanlarımıza devam ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: Başarımızı sürdüreceğiz

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57