'Başarının nedeni şeffaflık, dürüstlük ve istişare'

AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´ne nezaket ziyaretinde bulundu.

SİYASET 14.12.2018 11:04:36 0

Nesrin Geyik/İskenderun

Ziyarette, AKP İskenderun İlçe Başkanı Pakize Ulutaş Kurtul ve yönetimi ile İskenderun Belediye Başkan aday adayları da bulundu. Güler ve AKP heyeti, kentte İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay´ı da makamında ziyaret etti.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine yaptığı ziyarette, oda başkanı Kemal Kutlu ve yönetimiyle sohbet eden AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler, oda yönetiminden denizcilik alanında yapılması gereken yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Güler, “Hatay´ın vizyonuna değer katacak, tüm kesimi kapsayan hizmet sevdamızı sürdüreceğimiz anlayış ile yola çıktık. İskenderun´da denizcilik alanında sorunları yapılması gereken eksiklikleri biliyoruz. Hatay, İstanbul´dan sonra Türkiye´nin en büyük lojistik bölgesidir. 2014´te 63 uluslararası nakliye firması birleşerek Hatay ro-ro firmasını kurduk. Kurulması çok zordu. Çünkü gemiyi ve denizi bilmeyen birbirine rakip kişiler bir araya gelecekti. İki yıl kiralık gemilerle çalıştık. Daha sonra şirketin başkanı olarak İtalya´ya giderek bir gemi satın aldım. Bu gemi kendi özelliklerine göre Türkiye´nin en büyüğü. Geminin adını Habib-i Neccar koyduk. İşleri yetiştiremediğimiz için Rusya´dan Beyazıt Bestami adını verdiğimiz bir gemi daha satın aldık. Önümüzdeki günlerde İskenderun Körfezi´ne gelecek. Hataylıları iki gemi sahibi yapmış olduk. Bu başarının nedeni şeffaflık, dürüstlük ve istişaredir. Bizlerin de hedefi, hep birlikte Hatay´a güzel hizmetler yapabilmek ve birlikte hizmet üretebilmek. İnşallah dönemimiz nasip olursa burada daha çok bir araya gelip istişare edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
Ziyarete teşekkür eden Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kutlu da 'Denizcilik ve turizm anlamında hep birlikte İskenderun´a faydalı olmak adına güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı umuyorum. Sizin de denizcilik sektörünü çok iyi bilmenizden dolayı eksiklerini gördüğünüzü biliyoruz. Umarım hep birlikte bu güzel çalışmaların içinde oluruz' dedi ve seçime katılacak adaylara başarı dilediğini ifade etti.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00