Başka partilere oy verenler yol arkadaşlığı yapıyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve ´millet ittiakı´nın adayı CHP´li Lütfü Savaş, seçim çalışmalarını İskenderun, Dörtyol ve Payas, Reyhanlı, Defne, Yayladağı, Antakya´da ziyaret ve toplantılarla sürdürürük, yöne halkıyla

SİYASET 30.03.2019 09:24:20 0
Başka partilere oy verenler yol arkadaşlığı yapıyor

İskenderun/SES

İskenderun´da CHP´li İskenderun Belediye Başkan adayı Yılmaz Şahutoğlu ile birlikte Piri Reis, Cumhuriyet, Barbaros ve Denizciler mahallelerinde; Dörtyol´da İYİ Parti´li Dörtyol Belediye Belediye Başkan adayı Metehan Duduoğlu ile birlikte Yeniyurt, Altınçağ ve Yeşilköy mahallelerinde halkla buluşan Savaş, seçimde destek istedi.
Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur ve Serkan Topal, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün´ün de katıldığı seçim çalışmalarında Hatay Arı Yetiştiricileri Birliği ile ortak yürütülen 'Aydınlık Arılıklar' projesi kapsamında i150 kişiye güneş panelleri de dağıttı. Ziyaretlerde konuşan Savaş, 'Birçok yılda başka partilere oy veren insanlar bizim şu an destekçimiz ve bizlerle yol arkadaşlığı yapıyor. Bu gerçekten Türkiye´ye örnek olacak. Burada hiçbir partinin genel başkanı sizleri yönetmeyecek. Sizleri burada seçtiğiniz arkadaşlarınız yönetecek. Hepimiz kul hakkının ne demek olduğunu biliyorsak rabbim de bana nasıl gelirsen gel kul hakkı yeme diyorsa oy verirken buna çok dikkat etmeliyiz. Oy kullanırken hem kafamızdaki soru işaretlerini gideren hem de kalbimizin şahitlik ettiği kişiye oy vermeliyiz' dedi. Hiçbir siyasi ayırım gözetmeksizin çalışmagerçekleştirdiğini anlatan Savaş, 'Hatay´a çok emek verdim. Sizler de farkındasınız. Sizlere rehberlik yapıyoruz ama siz 30 Mart 2014 tarihinde rüzgâra değil tsunamiye karşı dimdik duran bir Hatay´sınız. Bu pazar sizlerden bir dik duruş daha istiyorum. Hem ilçe hem de büyükşehir için desteklerinizi bekliyorum' diye konuştu. Savaş, Antakya´da da HAMOK ve HAGİAD yönetimleri ile Yetişen Kauçuk firmasını ziyaret ederek projelerini anlattı ve seçimde destek istedi. Antakya´daki ziyarette, 'Beş yıl önce beş parasız seçim kazanmak kolay değil. Karşımızda müthiş bir güç vardı. Bu güce karşı yüreğinizle hep birlikte seçimi kazandık. O seçimi ben değil siz kazandınız. Siz güçlünün yanında olmadınız, haklının yanında olmayı tercih ettiniz' diyen Savaş, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, CHP Reyhanlı Belediye Başkanı Nihat Dağ´ın da katıldığı Reyhanlı´daki ziyaretlerde Özkurtuluş, Apaydın, Güverada, Kuşaklı, Bükülmez, Fevzipaşa ve Yeni mahallelerindeki sakinlerle görüştü. Defne´de de Güneysöğüt, Meydancık, Toygarlı, Çınarlı, Orhanlı, Tavla, Yeniçağ, Büyükçat, Özbek, Aknehir, Sinanlı, Balıklıdere, Bahçeköy, Samankaya, Yeşilpınar, Gümüşgöze, Çardaklı, Harbiye ve Sümerler mahallelerinde yaşayanlarla biraraya geldi; Yayladağı´nda da Çayır, Çatbaşı, Şenköy, Tuzsuzlar, Sungur, Sürütme, Yalaz, Kulaç, Çabala, Gürışık ve Güzelyurt mahallelerini ziyaret etti. Savaş, katıldığı televizyon ve radyo programlarında ise şu değerlendirmelerde bulundu: 'Bugüne kadar yaptığım hizmetlerde kendimi ve ailemi düşünmedim. Sadece Hatay´a hizmet etmeyi ve vatandaşlarımızı düşündüm. Hatay´ın yıllardır biriken sorunlarını çözdük. Ve bunun için vicdanım rahat. Son zamanlarda insanlar siyasi, etnik, mezhepsel olarak ayrıştırılmaya çalışıyor. Biz bu toprakların kurtuluş mücadelesi verdiği yıllarında hep birbirimize sarıldık. Şimdi de buna ihtiyacımız varz. Hem şehrimize hem bölgemize hem de dünyamıza örnek olsun diye ´sarıl´ kampanyamızı yaptık.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00