Başkan Keskin borçlanma yetkisi aldı

Dörtyol Belediye Meclisi, Başkan Fadıl Keskin´e üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.´den kredi kullanılması ve kullanılacak krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya yetkisini oy birliğiyle kabul ett

GÜNCEL 15.06.2019 09:57:30 0
Başkan Keskin borçlanma yetkisi aldı

İskenderun/SES

Dörtyol belediye Meclisi, 2019 yılı 6. olağan toplantısında gündemindeki 7 maddeyi oybirliğiyle karara bağladı. Fadıl Keskin başkanlığında gerçekleştirilen oturumda Suriye´nin Afrin bölgesi Azez kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri´nin üssüne, teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil Kurt için dua edildi, ardından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu.
GSM operatörlerinin yer altı ve yer üstü hatlarının geçiş ücretinin tespiti ile Şehit yakınları ve gaziler için sosyal tesislerden ücretsiz yararlanmayı içeren iki madde gündeme eklenip oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, İyi Parti gurubu tarafından Tayfur Sökmen isminin bir caddeye verilmesini içeren teklif ise yine oy birliğiyle kabul edilip İmar komisyonuna havale edildi. Evlendirme Memurluğunca yapılan Nikah işlemleriyle ilgili ücret tarifelerinin belirlenmesi talebi de meclis üyelerinin oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Meclis gündeminin 5. maddesinde üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.´ den Kredi kullanılması ve kullanılacak krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanının yetkili kılınmasını oy birliğiyle kabul etti. Gündemin 6. maddesinde Gayrimenkul Satış Komisyonuna 1 asil bir yedek üye seçti. İyi Parti Gurubu Tuğba Ölmez´i, MHP Gurubu da Hüseyin Tok´u önerdi. Tuğba Ölmez Asil üyeliği seçilirken Hüseyin Tok da oy birliği ile yedek üye oldu.
Meclis, gündemin 7. ve son maddesinde Numuneevler Mahallesi 380 ada 17 parselin Sağlık Tesis Alanı olarak planlanmasına dair İmar Planı değişikliğini oy birliğiyle İmar komisyonuna havale etti.

Salona yeni düzenleme
Gündem maddelerini oy birliğiyle tamamlayan Meclis üyelerine daha sonra meclisin daha etkin ve verimli çalışabileceği yeni bir meclis salonu düzenlemesi ile ilgili mimari çizimler üzerinden bir sunum gerçekleştirildi ve yeni meclis düzeni ile ilgili meclis üyelerinin görüş ve önerileri alındı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22