Başkan Savaş Ankara´da EXPO´21 Hatay´ı anlattı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bazı temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara´da siyasi parti liderlerini, belediye başkanlarını, STK temsilcilerini ve gazetecileri ziyaret etti.

HATAY 7.01.2022 13:03:38 0
Başkan Savaş Ankara´da EXPO´21 Hatay´ı anlattı

Savaş, Başkent temaslarının ilk gününde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul ile bir araya geldi.

Tanıtım toplantısı 17 Ocak´ta

Genel başkanları 17 Ocak´ta Ankara´da yapılacak olan EXPO´21 Hatay tanıtım toplantısına davet eden Savaş, aynı zamanda dev organizasyon hakkında da bilgi verdi.

Lütfü Savaş, Ankara´daki ikinci gününde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Fethi Açıkel ve Ahmet Akın´ı çalışma ofislerinde ziyaret etti.

Savaş, ayrıca Başkentli belediye başkanları ve STK temsilcileriyle de buluştu. Lütfü Savaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ile buluşarak Expo´nun Hatay´a, Türkiye´ye ve bölgeye sağlayacağı faydaları detaylarıyla anlattı.

Tüm ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan Lütfü Savaş, 17 Ocak´taki tanıtım toplantısında Ankaralılara EXPO 2021 Hatay´ı tüm detaylarıyla anlatacaklarını ifade etti. Başkan Savaş, ziyaretlerinde, baharı Expo ile karşılamak ve bu heyecanı hep birlikte yaşamak için 1 Nisan´daki Hatay´daki organizasyona davet etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00