Başkan Savaş Arsuz ve İskenderun´da

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz ve İskenderun´da okul ziyaretleri gerçekleştirdi, İskenderun Denizciler´de mahalle sakinleriyle biraraya geldi, Kaymakam Yönden´i ziyaret etti. Savaş, “Şehrimizin her bölgesine eşi

HATAY 9.10.2021 18:14:20 0
Başkan Savaş Arsuz ve İskenderun´da

Başkan Lütfü Savaş, bakım ve onarım çalışmaları HBB ekipleri tarafından yapılan okulların yöneticileri, öğrencileri ve okul aile birliği üyeleri ile görüştü. Ziyaretini Arsuz Nardüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve okul öğretmenleri tarafından karşılanan Savaş, okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Savaş daha sonra Karaağaç Anaokulu, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu´nda öğrencilerle bir araya geldi.

İskenderun Denizciler´de mahalle sakinleriyle buluşan Savaş, yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi. Savaş, “Denizciler içme suyu hattını önümüzdeki yıllar içinde tamamen değiştireceğiz. Konuyla ilgili proje bitme aşamasına geldi. 2022´de ihale ederek yapımına başlayacağız. Bu mahallemizde 10 metre üzeri olan yollarda çalışma yetkimiz var. Ancak yine de imkânlarımızı zorlayarak piknik alanı, futbol sahası, yeşil alan ve yürüyüş yolu gibi isteklerinizi yerine getirmek için gayret göstereceğiz. Halkımıza hizmet yolunda yılmadan çalışacağız” dedi.

Bölgenin tüm sorunlarına hâkim olduğunu da söyleyen Savaş, “Şehrimizin her bölgesine eşit hizmet götürme noktasında ısrarcıyız. Bölgenin sorunlarına hâkimiz. Çözümü için el birliğiyle çaba gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetler ortada. Aramıza nifak sokmak isteyenler beyhude çaba içerisinde olduklarını bilsinler” diye konuştu.

Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İskenderun Kaymakamlığının hizmete yeni giren binasında görüştü. Tarihi binada Kaymakam Yönden ile bir araya gelen Savaş, Anı Defterini imzaladı.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10189,02%1,08
  • DOLAR

    39,88% 0,34
  • EURO

    46,99% -0,02
  • GRAM ALTIN

    4314,01% 0,46
  • Ç. ALTIN

    6823,45% 0,00