Başkan sporcuları ağırladı

Paralimpik halter sporunda olimpiyat şampiyonluğu bulunan Halterci Nazmiye Muratlı ve eşi Muhsin Muratlı; İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´yı makamında ziyaret etti.

SPOR 21.12.2019 09:19:37 0
Başkan sporcuları ağırladı

İskenderun/SES

Tosyalı, “Toplumun farklı kesimlerden bizleri ziyarete gelen vatandaşlarımız çeşitli projeler ve çalışmalar ile ilgili görüşüyor,karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamayı sürdürdü. İskenderun Veteran Masa Tenisi Spor Kulübü Hakemi Bülent Bosnalı, ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve sporcular, Anadolu Diyabet Derneği Başkanı Seyda Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ve Paralimpik halter sporunda olimpiyat şampiyonluğu bulunan Halterci Nazmiye Muratlı ve eşi Muhsin Muratlı, İskenderun Teknik Üniversitesi ekonomi topluluğu başkanı Sema Suzan Başaran ve beraberindeki heyeti ağırlayan Başkan Tosyalı, belediye olarak spora, sporcuya ve sosyal kültürel etkinliklere imkanlar ölçüsünde destek olduklarını kaydetti. Tosyalı, “Nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür ediyorum. Toplumun farklı kesimlerden bizleri ziyarete gelen vatandaşlarımız çeşitli projeler ve çalışmalar ile ilgili görüşüyor,karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Aynı zamanda bizlere iletilen sorun, öneri ve talepleri dinliyoruz” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19