Başkan Savaş’tan Arsuz mesaisi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz ilçesine bağlı Uluçınar, Beyköy ve Akçalı Mahallelerinde düzenlenen halk toplantılarında muhtar, esnaf ve mahalle sakinleriyle buluştu.

HATAY 12.10.2023 08:05:00 0
Başkan Savaş’tan Arsuz mesaisi

Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetleri anlatan Savaş, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Savaş; mahallelerin su, yol, istinat duvarı ve çocuk oyun parkı gibi sorunların en kısa zamanda çözüleceğini belirtti.  

SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK İÇİN HAZIRLIKLARIMIZI YAPIYORUZ

Başkan Savaş, yeni seçilen Arsuz CHP İlçe Başkanı Necdet Kıyılı ve ilçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı, Başkan Savaş'a nazik ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ederek iş birliği içinde ilçenin ortak çıkarları doğrultusunda el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Gençlik ve kadın kollarının bir partinin bel kemiği olduğunu ve kurumsal kimliğinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Savaş, kadınlar ve gençlerin yönetimlerde sayılarının daha çok olması ve etkin görevlerde bulunmalarının “halk ile parti” arasındaki bağın kuvvetlenmesini sağladığını dile getirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik yaptığı konuşmada ise Savaş, “4 ay içinde yaptırdığımız iki ankette de iktidarın en iddialı adayı karşısında farkla önde gidiyoruz ve bu fark makası gittikçe artacak. Sandıklarımıza sahip çıkmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hatay'ı, halkımızın güçlü desteğiyle yeniden kazanacağız” dedi.

İSTİNAT DUVARLARINI CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN YAPIYORUZ

Başkan Savaş, Beyköy Mahallesi’nde hem yolları hem de evleri korumak amacıyla HBB tarafından yapılan istinat duvarlarının inşaatlarını da ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Riskli arazi koşullarında yüksek emniyet tedbirleri alarak önemli çalışmalar yapıldığının altını çizen Başkan Savaş, "Deprem sadece yer üstündeki evleri ve iş yerlerini yıkmadı. Aynı zamanda yollarımızı, istinat duvarlarımızı da gerçekten mahvetti. Beyköy Mahallesi'nde 2 farklı alanda istinat duvarı yapıyoruz. 63 m uzunluğunda 7 metre yüksekliğindeki istinat duvarı bitti. 64 m uzunluğunda 9 metre yüksekliğindeki istinat duvarını ise en kısa zamanda bitirerek insanlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya çalışıyoruz. Depremin etkilerinin az olduğu yerlerde biz de elimizden geldiğince bütün Hatay'ı ayağa kaldırmaya devam ediyoruz. Bu yapmış olduğumuz hizmetler, Arsuz'a ve tüm Hatay'ımıza hayırlı olsun. Emeği geçen arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

AKÇALI'DA PARK ZİYARETİ

Başkan Savaş, HBB’nin çalışmalarını yürüttüğü Akçalı Mahallesi'ndeki parkı da ziyaret ederek gelinen noktadaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Park içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş-bisiklet yolları ve yöresel ürünlerin satış noktalarının da bulunduğunu belirten Savaş, eksiklerin giderilmesiyle parkın en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Başkan Savaş’ Arsuz mesaisi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19