Başkandan 3 partiye ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, partisi AKP ile kentte siyasi faaliyet gösteren CHP ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti, Saadet Partisi yönetimi ise Tosyalı´ya makamında ziyarette bulundu.

SİYASET 4.11.2019 11:11:46 0
Başkandan 3 partiye ziyaret

Akın Bodur/İskenderun

Belediye başkanı Tosyalı, yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte CHP İskenderun ilçe örgütüne yaptığı iade-i ziyarette, belediye meclisinde bulunan siyasi partilerin üyeleriyle uyum içerisinde çalışmanı ve bunun kent halkına daha iyi hizmet vermek açısından önemli olduğunu belirtti. Tosyalı, 'Göreve geldiğim günden itibaren siyasi parti gözetmeksizin her görüşe saygı duydum. Elbette ki görüş ayrılıklarımız olacaktır. Bu da bizim zenginliğimizdir' değerlendirmesini yaptı. CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Tosyalı, kent halkının sorun ve çözüm önerileri ile belediyenin yapacağı projeleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu, atılacak adımlar ve yapılacak hizmetlerin uyum içerisinde gerçekleşmesinin önemli olduğunu belirtti.

CHP´de, iş insanlarınlarına belediye mülklerine yatırım çağrısında bulundu

/resimler/2019-11/4/1118280677390.jpg

Birlikte çalışacağı kadroları yeni oluşturduğunu, 5. başkan yardımcısı için onay beklediklerini anlatan Tosyalı, İskenderun´a daha iyi hizmet verme çabasında olduklarını belirterek, şu değerlendirmede bulundu: 'Belediye meclisinde birlikte ve uyum içerisinde alacağımız kararların hayata geçirilmesi çok önemli. Kentin nüfus sayısındaki değişkenliği ortadan kaldırmamız lazım. Bu konuda desteğinizi bekliyorum. Kişi başı gelirin artmasında her vatandaşın ikametgâhını bulunduğu yere aldırması lazım. Bunun için katkı sunmanızı istiyorum. Bir çağrıyı da işadamları ve yatırımcılara yapıyorum. Belediyeye ait olan bazı arsalarda proje yapmak isteyenleri bekliyorum. 3 M Garden alanına iyi bir projeyle yaptırım yapmak isteyenleri bekliyorum. Buradaki kriterimiz öncelikle yatırım maliyeti, bitiş süresi ve kent halkına sağlayacağı katkıdır. Bu şartları içeren her projeyi imzalarım.'
Tosyalı, kentte yaşanan trafik sorunu, ilaçlama, mezarlık hizmetleri, mahallelere sosyal tesislerin yapılması, bir kütüphane inşası, yeni stad yapımı gibi konularda da değerlendirmede bulundu. Ziyarete teşekkür eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu da kentte hizmetlerin hiçbir rant taşımadan yapılmasında yanınızda olacaklarını meclis üyeleriyle birlikte bu kent için yapılacak her iyi proje ve hizmetin destekçisi olacaklarını söyledi.

MHP ve AKP´ye ziyaret

/resimler/2019-11/4/1119047709454.jpg
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, partisi AKP ile seçimlerde ittifak ortağı olan MHP´yi de ziyaret etti. Ziyarette, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetimi ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Tosyalı, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve hizmete yönelik fikir alışverişinde bulundu. Tosyalı partisi AKP´ye yaptığı ziyarette de ilçe başkanı Abdulkerim Güven ve ilçe yönetimi ile sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu.

SP´den nezaket ziyareti
Saadet Partisi (SP) GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ile partinin İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve Antakya İlçe Başkanı Fahri Serdar Özal ise İskenderun Belediyesine yaptığı nezaket ziyaretinde, Tosyalı ile görüştü. Tosyalı, ziyarete teşekkür etti.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00