Başkandan Bahçeli´ye ziyaret

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gittiği Gaziantep´te bazı ziyaretlerde bulundu ve ziyaret ettiği kişiler arasında partisi AKP´nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de oldu.

SİYASET 29.11.2019 12:09:20 0
Başkandan Bahçeli´ye ziyaret

 

Antakya/SES
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, partisi AKP´nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak için gittiği Ankara´da bazı ziyaret ve istişarelerde de bulundu. Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, Ankara´da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MHP Genel Başkanı Bahçeli´yi makamına ziyaret eden Yılmaz´a MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de eşlik etti. Yılmaz ziyaret sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiye, Hatay Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı ve TESK Yönetim Kurulu Üyemiz HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk' ifadesine yer verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, ziyarette, Hatay Milletvekili Kaşıkçı, Antakya Belediye Başkanı İYılmaz ve HESOB Başkanı Teksöz ile günün anısına fotoğraf da çekildi.
Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Şanverdi ile de bir araya gelip, TESK Başkanı Bendevi Palandöken´i ziyaret etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00