Başkanlar muhtarlarla yemekte buluştu

Yöredeki belediye başkanları ve mülki amirler, Muhtarlar Günü'nde muhtarlarla, belediyelerin verdiği yemekte bir araya geldi.

GÜNCEL 20.10.2022 09:11:00 0
Başkanlar muhtarlarla yemekte buluştu

İskenderun/SES
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Güven, Arsuz'daki Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması sonrası muhtarları makamında ağırladı.

Muhtarlara, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar'ın da katıldığı kahvaltı veren Güven, muhtarları çözüm ortağı olarak gördüklerini ifade etti. Arsuz Belediye Başkanı Güven, “Belediye olarak hem mahallelere hem de ilçeye en iyi hizmeti götürmekle mükellefiz. Mahallelerde bu çalışmalarımızı gerçekleştirebilmemiz için çözüm ortağımız muhtarlarla sürekli istişare halindeyiz. Muhtarların taşıdığı sorumluluğun bilincinde, kendilerinden gelen talep ve önerileri, imkânlarımız dâhilinde karşılamaya çalışıyoruz. Arsuz’un kalkınması ve gelişmesi için el birliğimizi sürdüreceğiz" dedi ve Muhtarlar Günü´nü kutladı.

İskenderun'da da muhtarlar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın evsahipliğinde biraraya geldi. Muhtarların ağırlandığı belediyeye ait Doğan Restaurant Cafede düzenlen kahvaltı programına İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım da katıldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da, Muhtarlar Günü nedeniyle kentin 95 mahallesinde görev yapan muhtarla öğle yemeğinde bir araya geldi. Antakya Belediyesinin ev sahipliğindeki yemeğe Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Çaltak, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya İlçe Jandarma Komutanı, Antakya İlçe Emniyet Müdürü, AKP Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AKP Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen de katıldı.

Muhtarların hem milleti hem devleti temsil ettiğini savunan Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile ilan edilen Muhtarlar Günü nedeniyle, muhtarlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Geleceğin Antakya’sını birlikte inşa etmek için, hemşerilerimizin tercihleri ile iş başına gelmiş muhtarların fikirlerine, taleplerine her zaman önem veriyoruz. Muhtarlar; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup hem hemşerilerimizi hem de devletimizi temsil etmektedirler. Muhtarlarımız bizim gücümüze güç katıyor bizde bu güçle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz" dedi ve muhtarların gününü kutladı.

Antakya'nın Altınçay Mahallesi’nde yapılacak Muhtarlar Evi'nin temeli de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da canlı konferansla katıldığı 100 Muhtar Hizmet Binası temel atma töreni kapsamında gerçekleştirildi.


Anahtar Kelimeler: Başkanlar muhtarlarla yemekte buluştu

Altınözü’nde “acele kamulaştırma"

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25