Başkanların belediye ziyareti

İskenderun´da faaliyet gösteren AKP- CHP ve MHP´nin ilçe başkanları ile belediye meclisinin grup başkanları belediye başkanı Fatih Tosyalı´lı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 6.09.2019 11:31:42 0
Başkanların belediye ziyareti

İskenderun/SES

 AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, CHP ilçe başkanvekili Semir Çıtanak, MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt ve partilerin meclis grup başkan vekillerinin yaptığı ziyarette konuşan Tosyalı, kentin gelişmesi ve kalkınması notasında herkese görevler düştüğünü ifade etti.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Tosyalı, halka hizmet noktasında siyasi partilerin temsilcileriyle iletişim halinde olduklarını belirtti ve şu değerlendirmeyi yaptı: 'Halka en iyi hizmeti verme noktasında istişarelerimizi sürdürüyoruz. Siyasi partilerin başkanları ve meclis grup başkanvekilleri ile bir araya geldik. Hepimizin farklı düşünceleri olabilir, âmâ hepimizin amacı İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmektir. Bu çerçevede her türlü öneri fikre ve düşünceye açığız. Sorunların çözümünde ortak aklın çok önemli . Bizler her zaman diyalog halindeyiz. İlçe başkanlar ve meclis grup başkanvekilleri ile birlikte belediyenin çalışmaları, faaliyetleri ve halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunduk, görüş ve önerileri dinledik. Bundan sonra da hep birlikte sevgili İskenderunlulara en iyi hizmeti vermek için çalışmaları sürdüreceğiz. Her mahalleye, toplumun her kesimine kimseyi ayırt etmeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57