Bayrakdar, Memur Sen il temsilcisi oldu

Memur Sendikaları Konfederasyonu Memur Sen´e bağlı Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Memur-Sen İl Temsilciliği Başkanlığı görevine getirildi.

GÜNCEL 29.06.2019 09:28:53 0
Bayrakdar, Memur Sen il temsilcisi oldu

İskenderun/SES

Bayrakdar´ın görevlendirme seçimi, 26 haziran Çarşamba günü yapılan Hatay Memur Sen Şube Başkanlar Olağan Genel Kurulunda konfederasyona bağlı bağlı tüm iş kolu sendikaları başkanlarının oy birliği ile gerçekleşti.
Göreve seçilmesi dolayısıyla yaptığı yazılı değerlendirmede seçimin Memur Sen´e yakışır bir olgunlukta tamamlandığını belirten Bayrakdar, “Sendikamıza bağlı 11 iş kolu başkanlarının oy birliği ile şahsıma Memur Sen Hatay İl Temsilciliği görevi verilmiştir. Benden önce bu görevi yapan Hasan Urhan Başkanımıza sendikamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi. Eğilim yoklamasında Bayındır Memursen, Büro Memursen, Toç Birsen, Sağlıksen, Birlik Haber Sen, Enerji Birsen, Bem Birsen, Kültür Memursen, Ulaştırma Memursen, Adliye Memursen ile Eğitim Birsen Hatay 2 Nolu Şube Başkanlarının kaltıldığını da hatırlatan Bayrakdar, devraldığı görevin omuzlarındaki sorumluluk yükünü artırdığının bilincinde olduğunu, ancak ‘bu büyük ailenin her bir ferdinin mutlu olabilmesi adına daha fazla çaba´ sarf edeceklerini belirtti. Bayrakdar, “Tüm hizmet kollarımızın karşısına çıkan engellerle bundan önce nasıl mücadele ettiysek devraldığımız yerden daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde bundan sorada mücedele edeceğiz. Memur Sen´imizin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda daha güçlü ve birlikte nice yarınlara diyor herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini belirtti.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00