Bayrakdar sendika yönetiminde

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Ankara´da yapılan 6. genel kurulda güven tazeleyen Ali Yalçın´ın listesinden yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

GÜNCEL 23.02.2019 09:38:46 0
Bayrakdar sendika yönetiminde

İskenderun/SES

 Genel kurula üst Kurul delegesi olarak Hatay´dan İsmail Bayrakdar ile birlikte şube başkanvekili Cemal Gülistan, şube başkan yardımcıları Hikmet Bilgil, İbrahim Hakkı Demirli, Eğitim Bir Sen İskenderun ilçe Temsilcisi İbrahim Tunçer, Eğitim Bir Sen Kırıkhan İlçe Temsilcisi Zihni Özdil, Şube kadın kolları adına Emine Tartıcı ve Selma Gököz katıldı.
Eğitim-Bir-Sen´in sendikal kapasite olarak bütün kurumlarını, kurallarını oluşturmada ciddi mesafeler katettiğini belirten Bayrakdar, önlerinde bir hedef skalasının bulunduğunu belirtti. Genel kurula ilişkin yaptığı yazılı değerlendirmede Bayrakdar, “Geçen dönem ortaya koyduğumuz hedeflerin üstüne çıkarak, vizyon belgesinde yazanlardan belki de daha önemli faaliyetlere imza attık. Doğru analiz edersek, anı iyi değerlendirirsek, anın gereğini yapma noktasında teşkilatımızın kapasitesi yüksektir. O yüzden bizim bugün koyduğumuz hedefler belki iki yıl sonra farklı bir noktaya getirecek ve o gün yeni bir tempoyu önümüze koyacak. Bu da istişareye dikkat etmekle olur. Bizim teşkilatımızın en kıymetli yanı, istişareye son derece önem vermesidir” dedi.
Türkiye´nin her tarafından örgütlü yapısıyla Eğitim-Bir-Sen Türkiye´nin en büyük sendikası olma kimliğini de hakkettiğini aktaran Bayrakdar, bundan sonra da ‘eğime ışık olmayı sürdüreceklerini, eğitim ve eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümünde kararlılıkla yola devam´ edeceklerini söyledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19