Bayram kazaları: 4 ölü, 9 yaralı

Kurban Bayramı ve sonrasında bu haftanın kamu kurumlarında idari izinli kabul edilmesi üzerine oluşan 9 günlük bayram tatili sürecinde yaşanan kazalar can aldı, yaralanmalar da oldu.

GÜNCEL 13.07.2022 15:27:13 0
Bayram kazaları: 4 ölü, 9 yaralı

Akın Bodur/İskenderun

 Karayollarında trafik ekipleri ile jandarma timleri karadan ve havadan denetim yapsa da yaşanan kazalarda bazı kişiler sevdiklerinden ayrıldı.

Erzin´de 2 kaza: 7 yaralı
Erzin´de meydana gelen iki farklı kazada 3´ü çocuk 7 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Şirinsu mevkiinde meydana gelen kazada, hareket halindeki otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıktı ve takla atarak ormanlık alana geçti. Kazada, otomobilde bulunan 3´ü çocuk 5 kişi yaralandı. Takla atan otomobil Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından düzeltildi ve araç içerisinde bulunanlar çıkarılarak, Dörtyol Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.
Erzin´in Burnaz sahili yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında da, kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yaşandığı ve otomobilin hareket halindeki minibüse arkadan çarptığı belirtildi. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafındanı Erzin Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

Kırıkhan yolunda kaza
Hassa-Kırıkhan karayolunda yaşanan kazada da, hareket halindeki 31 AEM 049 plakalı otomobil kontrolden çıkarak takla atan ve sonrasında alev alan otomobilde, araçta sıkışan sürücü Ahmet Yılmaz ve Dilek Sabahat Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, araçtaki 4 kişi hastaneye kaldırıldı, ancak bunlardan 2´si de yaşamını yitirdi. Kazada 4 kişinin hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralanmıştı.

 


Anahtar Kelimeler: Kurban Bayramı kaza

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00