Bayram ziyaretleri

Koronavirüsle mücadele kapsamında 17 gün süreli uygulanan tam kapanma sürecinde Şeker (Ramazan) Bayramı da kutlandı. Bayram, genel olarak sakin geçti, sokak kısıtlaması nedeniyle ziyaretler de fazla yapılamadı.

GÜNCEL 18.05.2021 17:09:30 0
Bayram ziyaretleri

İskenderun/SES

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberindeki heyetle birlikte, Şehit J. Astsb. Kd. Çavuş Bülent Bilger´in kentte oturan ailesini ziyaret ederek, bayramını kutladı. Şehit babası Celaleddin Bilger ve kardeşleri Süheyla İçer, Mehmet Bilger ile bir araya gelen kaymakam Yönden, onlarla sohbet etti, ihtiyaç yada istekleri olup olmadığı sordu. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, Çetillik Mahallesinde oturan şehit Zeynettin Özalp‘ın ailesini ziyaret edip, bayramını kutladı ve sohbet etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bayramda yaşlı vatandaşları unutmadı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da bayramda yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu ve “Büyüklerimiz bizim için çok kıymetliler. Onların hayır dualarını almak, yüzlerinde bir nebze tebessüm oluşturabilmek bizim için çok değerli' dedi. Belediye başkanı Tosyalı, bayramda görev yapan polisleri ziyaret edip, sohbet etti, şehit ve gazi ailelerinin de ziyaretle bayramını kutladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi görevlileri de bayramda görev yapan polisler ile şehitliğe giden şehit ailelerinin bayramını kutladı.

Bayramda sokak hayvanları beslendi
Bayram ve tam kapanma sürecinde Hatay İl Jandarma Komutanlığı timlerinin İskenderun, Belen, Kırıkhan, Hassa, Kumlu ve Reyhanlı´da sokak hayvanlarını beslediği, Hatay İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı koordinasyonda, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesinin desteği ile Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) temsilcilerinin destek ve katılımla destek verdiği belirtildi. Sokak hayvanlarının 85 ayrı noktada 550 kilo mama, yem, yiyecek ve su bırakıldığı; 15 ilçede ise 175 noktaya toplam 1.500 kilo mama, yem, yiyecek ve su bırakıldığı açıklandı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00