Bayramlaşmada yine hüzün vardı

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen protokol – halk bayramlaşması, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu ilçelerden İskenderun ve Arsuz’da da buruk geçti.

GÜNCEL 29.06.2023 15:59:00 0
Bayramlaşmada yine hüzün vardı

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşmaya AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım ile kurum – kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.​​​​​​​​​​​​​​

Bayram dolayısıyla yayımladığı mesajında Kaymakam Demiryürek, “Yaşadığımız büyük felaketin yaralarını sarmaya çalıştığımız şu günlerde idrak edeceğimiz bayram vesilesiyle bir kez daha kaybettiğimiz tüm insanlarımız için cenabı haktan rahmet diliyorum. allan böylesine acıları milletimize bir daha yaşatmasın” dedi.

Arsuz'da bayramlaşma TCDD kampında

Kurban Bayramı dolayısıyla Arsuz’da bayramlaşma TCDD kampında yapıldı. Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Asaf Güven, AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in de katıldığı bayramlaşma programı bu bayram da depremin gölgesinde sade bir kutlama olarak gerçekleşti. Kaymakam Gökpınar, şa;kığı konuşmada, “Deprem dolayısıyla büyük acılar, üzüntüler yaşadığımız ve yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bu günlerde yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Kurban Bayramı bizleri yine bir arada birleştirdi” dedi.


Anahtar Kelimeler: Bayramlaşmada hüzün vardı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19