Belediye memuruna ´sosyal denge´ zammı

Antakya Belediyesi ile Memur-Sen´e bağlı Bem-Bir-Sen arasında imzalanan ´sosyal denge tazminatı sözleşmesi´ ile belediyede çalışan 125 memurun maaşına zam yapıldı.

GÜNCEL 10.01.2020 10:46:34 0
Belediye memuruna ´sosyal denge´ zammı

 

Antakya/SES
 Antakya Belediyesi ile Belediye ve Bem-Bir-Sen arasında, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik 2020 yılı sosyal denge sözleşmesini Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Murat Başar imzaladı.
Belediye başkanlığı makamında imzalanan protokol törenine Antakya Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Okur, Orhan Mursaloğlu, Engin Sözer, daire müdürleri, Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Murat Başar, sendika yönetimi ve iş yeri temsilcileri de katıldı.
Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, imzalanan sözleşme kapsamında, belediyede çalışan 125 memur personele sosyal denge tazminat desteği sağlandı ve sosyal denge sözleşmesine göre, memurların aylık maaşlarına verilebilecek en yüksek tavan fiyat olan zamlar yapıldığı belirtildi. Açıklamada, 'Sözleşme; çalışan personelin sosyal, ekonomik ve kültürel düzeylerini yükseltmeyi, ekonomik ve sosyal haklarını koruyup geliştirmeyi, çalışan personelin moral gücünü artırarak daha verimli çalışmasını sağlamayı, bilgi ve becerisini geliştirmesini amaçlıyor' ifadesine yer verildi. İmza töreninde konuşan belediye başkanı Yılmaz, tüm personellerin haklarını korumanın hassasiyetini gösterdiklerini ifade ederek, emeğe saygı gösterilmesini önemsediklerini ifade etti. Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Başar ise Yılmaz´ın ilgisi ve desteğiyle memur çalışanların lehine bir toplu sözleşme yapıldığını ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00