Belediye, sahasında mağlup: 0-3

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 9.04.2019 10:59:05 0
Belediye, sahasında mağlup: 0-3

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, sahasında konuk ettiği 68 Aksaray Belediye Spor´a 3-0 mağlup oldu. İskenderun Beş Temmuz Stadında oynanan karşılaşmayı Konya bölgesi hakemi Selçuk Keklik, Isparta bölgesi hakemi Ahmet Eken ve Antalya bölgesi hakemi Hakan Erbaş yönetti. Maçta, 68 Aksaray Belediye Spor´un gollerini 23. dakikada Uğur Yalçın, 45+2. dakikada penaltıdan Enes Soy, 81. dakikada Özkan Yılmaz attı. Karşılaşmada, İskenderun Belediye Spor´dan Mehmet Çiloğlan 75. dakikada, İzzettin Özer de 83. dakikada kırmızı kart gördü.
Bu sonuçla haftayı mağlubiyetlye kapatan İskenderun Belediye Spor 35 puanda kalırken, sahadan üç puanla ayrılan 68 Aksaray Belediye Spor zirve yolunda ilerlemeyi sürdürdü.
İskenderun Belediye Spo-68 Aksaray Belediye Spor maçına İskenderun Belediyesi´den destek geldiği, programları nedeniyle maça gidemediği ifade edilen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı adına karşılaşmayı Ahmet Keskin ve Kemal Nadir Ünal´ın izlediği belirtildi. Soyunma odasında İskenderun Belediye Sporlu futbolcularla bir araya gelen Keskin ve Ünal, 'Başkanımız yoğun proğramı nedeniyle maça gelemedi. Sizlere başarı diledi. Başkanımız sizlerin sorunlarını biliyor ve bu sorunların çözümü için bir komisyon kurulacak. Belediye olarak gereken destek vermek için çalışma yapacağız. Belediye haricinde yapılan açıklamalara inanmayın' değerlendirmesinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00