Belediye Spor BAL´da

Samandağ Spor´u tek golle geçip, yükseldi

SPOR 5.04.2018 11:15:12 0
Belediye Spor BAL´da

Hatay Süper Amatör Kümede önceki gün oynanan play-off karşılaşmasının finalinde İskenderun Belediye Spor, Samandağ Spor´u 1-0´lık skorla yendi
ve şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi´ne (BAL) yükseldi. İskenderunspor olarak önceki yıl BAL´da mücadele eden Belediye Spor, isim değiştirmesi sonrası bir kez daha BAL´a çıkmış oldu.
İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Ahmet Fındık ile Münir Dadı yönetti.
Maçta, İskenderun Belediye Spor´u şampiyonluğa taşıyan golü 34. dakikada Osman Eroğlu kaydetti.
Hatay Süper Amatör Küme Play-Off Grubunun son haftasında Samandağ Spor´u 1-0 yenerek şampiyon olan İskenderun Belediye Spor´a şampiyonluk kupası, Tertip Komitesi Başkanı Müfit Tatlı ve Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik verdi.
Karşılaşmayı izleyen ve maç öncesi hakemler ile takım kaptanlarına çiçek veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahaya çıkmaya hazırlanan İskenderun Belediye Spor´lu futbolcuları soyunma odasında ziyaret edip, moral verdi ve onlarla sahbet etti. Maçı, kentteki bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de izledi.

Dingil´den ‘devamın başlangıcı oldu´ yorumu
Karşılaşmanın ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, soyunma odasına giderek kulüp yönetimini ve oyuncuları kutladı. Dingil, “İskenderun´daki futbolun devamının bir başlangıcı oldu. İnşallah bundan sonra da BAL´da şampiyon olup İskenderun Spor´un ismini, renklerini birinci lige kadar çıkartmak için mücadele edeceğiz” dedi. Samandağ Spor´u da ‘cencilmence´ oyunlarından dolayı kutlayan Dingil, “Ama hak eden biz olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde İskenderun Spor´u daha iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Kutlama taraftarla
Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig´de (BAL) mücadele etmeye hak kazanan İskenderun Belediye Spor´da maç sonunda taraftarlarla birlikte şampiyonluğu kutladı.
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AKP, CHP ve MHP ilçe teşkilatı ile İskenderun Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra birçok iş adamının da izlediği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor´a şampiyonluk kupası, Tertip Komitesi Başkanı Müfit Tatlı ile Hatay ASKF adına Başkan yardımcısı Ayhan Dik tarafından verildi.


Anahtar Kelimeler: Belediye Spor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00