Belediye meclisi kararıyla kadın futbol kulübü

Defne'de bulunan ve TFF Kadın Futbol 1. Liginde mücedele eden Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü, spor faaliyetlerine komşu ilçe Samandağ'da Belediye Kadın Futbol Kulübü adıyla mücadele edecek.

SPOR 8.11.2022 16:39:00 0
Belediye meclisi kararıyla kadın futbol kulübü

* Samandağ Belediyesi Meclisi, yaptığı olağan toplantıda, Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübünün, Samandağ Belediyesi Kadın Futbol Kulübü ismiyle faaliyetine devam etmesini oy birliği ile kabul etti.

Akın Bodur/İskenderun
TFF Kadın Futbol 1. Liginde mücedele eden Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü, komşu ilçe Samandağ'da Belediye Kadın Futbol Kulübü ismiyle ligde mücadele edecek. Samandağ Belediyesi Meclisi, Kasım ayı toplantısında, TFF Kadın Futbol 1. Liginde mücedele eden Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübünün, Samandağ Belediyesi Kadın Futbol Kulübü ismi ile faaliyetine devam etmesini oy birliği ile kabul etti.
Samandağ Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan belediye meclisi toplantısında gündem maddelerini görüşen belediye meclisi, gündemin üçüncü maddesinde yer alan Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) tescili Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü olan spor kulübünün, Samandağ Belediyesi Kadın Futbol Kulübü ismi ile faaliyetlerine devam etmesini görüştü ve teklifi oy birliği ile kabul etti. 

Kulüp, sıfır puanla ligin son sırasında
Kadın Futbol 1. Liginde mücadele eden 13 takımdan biri olan Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü (Samandağ Belediyesi Kadın Futbol Kulübü), ligde oynadığı 3 maçta sıfır puanla ligin son sırasında yer alıyor. Hiç galibiyeti ve beraberliği bulunmayan ve kalesinde gördüğü 20 gole karşılık hiç gol atamayan Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü, ligde sıfır (0) puanlı olan iki takımdan birisi olarak yer alıyor. Birfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü, ligin son sırası olan 13. sırada yer alırken, oynadığı bir maç fazlasıyla aynı puanla ve bir üste ise Ünye Gücü Futbol Kulübü yer alıyor. Ligin ilk sırasında ise 10 puanla Gaziantep Asya Spor bulunurken, bunu 8 puanla mKocaeli Bayan Futbol Kulübü izliyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19