Belediyede üst düzey yapılanma

31 Mart seçiminin ardından belediye başkanlığı görevine başlayan Fatih Tosyalı, üst düzey yönetimde yeniden yapılanmaya gitti.

SİYASET 18.04.2019 10:52:58 0
Belediyede üst düzey yapılanma

Mete Aslan ile yusuf Civelek dönemlerinin muhasebe müdürü iken Seyfi Dingil döneminde başkan yardımcılığına getirilen Halim Öztaş ile Cemil Çengel başkan yardımcılığı görevlerinden alındı. Öztaş´ın yıllık iznini kullandığı belirtildi.

Çengel ve Öztaş´tan boşalan başkan yardımcılığı görevine geçtiğimiz günlerde Tosçelik Fen Lisesi eski müdürü Ahmet Keskin ile Yapı Kredi Bankası İskenderun Şubesi´nin eski müdürlerinden Kemal Nadir Önal atandı. Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Cemil Çengel ise Muhtarlıklar Müdürü olarak atandı. Çengel, Başkan Tosyalı ile birlikte dün yapılan muhtarlar toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, dün Yardımcısı Ahmet Keskin ve Muhtarlıklar Müdürü Cemil Çengel´in de katılımıyla muhtarlarla biraraya geldi. Meclis salonundaki toplantıda konuşan Başkan Tosyalı, ‘hiçbir mahalleyi ayrım yapmadan adil bir hizmet anlayışı´ ile hizmet gerçekleştireceklerini belirtti. Tosyalı, Sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

Fatih Tosyalı, “Mahallelerin sorunlarını daha kısa sürede çözmek ve muhtarlarla birlikte ilçeye daha iyi hizmet vermek için belediye bünyesindeki muhtarlık müdürlüğü daha aktif görev yapacak. Tüm muhtarlarımız bu müdürlük ile iletişim haline geçip yaşanan sorunlara kısa sürede çözüm bulunacak. Muhtarlarımız tüm istek ve taleplerini muhtarlık müdürlüğüne bildirebilecek” diye konuştu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00