Belediyeden çocuk bakım evi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çocuk Bakım Evinde incelemede bulundu.

28.10.2017 09:17:03 0
Belediyeden çocuk bakım evi

Kimyeci denetimde, Çocuk Bakım Evindeki çalışmaların durumunu inceledi, hazırlıklar hakkında bilgi aldı. 500 metrekarelik alana sahip olacak Çocuk Bakım Evi, bahçeli, 4 sınıf, açık ve kapalı oyun parkı, etkinlik alanıyla, 0-6 yaş gurubundaki 80 çocuğa hizmet verecek. Saraykent Mahallesi Doktorlar Sitesi bölgesindeki Antakya Belediyesi Çocuk Bakım Evi, belediye personellerinin çocuklarına yönelik hizmet verecek. 

Kimyeci, 'Belediye olarak sosyal belediyecilik faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda yalnızca vatandaşlarımızın değil, hizmetlerimizin kalitesinde büyük rol oynayan değerli personelimize de hizmet üreterek moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Antakya Belediyesi olarak bünyemizde bulunan ve anne olan personelimize daha huzurlu çalışma imkanları sunabilmek adına Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve hükümetimizin talimatları doğrultusunda her şehirde bulunması zorunlu hale getirilen Çocuk Bakım Evi´ni belediyemiz olarak emir telaki ederek inşa ediyoruz. Belediye kanunun 14. maddesi gereğince nüfusu 100 binin üzerinde bulunan belediyelerin kadınlar ve çocuklar için konukevleri açma zorunluluğu bulunmaktadır. Belediyede çalışan bayan personellerimizin çocuklarına yönelik olarak hazırladığımız Çocuk Bakım Evi projemiz ile hem çocuklarımıza güvenilir, tertemiz, modern bir eğitim yuvası kazandırıyor hem de anne olan personellerimizin gönülleri rahat, huzur içerisinde çalışmalarını sağlıyoruz' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Belediyeden çocuk bakım

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23