Belediyeden dayanışma iftarı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe protokolü ile şehit ve gazi ailelerini iftarda buluşturdu.

16.06.2017 11:28:07 0
Belediyeden dayanışma iftarı

 Başkan Nazım Culha ve eşi Selda Culha ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine şehit aileleri, gaziler ve ailelerinin yanısıra Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin Albayrak, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Müftüsü Mustafa Dönmez, kamu – kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Arsuz Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.

Başkan Nazım Culha ve eşi Selda Culha, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle tek tek yakından ilgilenirken, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı. Vatan için canını seve seve feda eden şehitlerin yakınları, gaziler ve aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Vatan uğruna yapılan hiçbir fedakârlığın bedelinin ölçülemez ve ödenemez olduğunu çok ama çok iyi biliyoruz. Bugün iftar programımıza iştirak ederek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum' dedi.

Başkan yardımcıları, daire amirleri ve meclis üyelerinin iletmek istedikleri talep, öneri ve isteklerinizi dinlemek üzere ailelerin masalarında sizlere eşlik ettikleri iftarda konuşan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da şehit ve gazi ailelerine sahip çıkmanın herkesin öncelikli görevi olduğunu belirtti. Şehit yakınlarıyla bir araya gelmeyi ulvi görev olarak gördüklerini kaydeden Kaymakam Sarı, 'Şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Vatan için, bağımsızlık için, bayrak için canını, kanını vermiş insanların yakınlarına sahip çıkmak bizlerin en büyük görevidir. Şehit ailelerine ve gazilerimize benim kapım da telefonum da her zaman, 24 saat açıktır. Onlar için yapabileceğimiz her konuda nefer olmaya hazırız' diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Belediyeden dayanışma iftarı

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29