Belediyeden kuruluş kutlaması

Arsuz Belediyesi, kuruluşunun 4. yılı nedeniyle kokteyli tanıtım toplantısı düzenledi.

GÜNCEL 1.05.2018 10:44:09 0
Belediyeden kuruluş kutlaması

Orhan Yıldız/İskenderun

Tanıtım toplantısında konuşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, görevde oldukları dört yılda yapılan çalışmaları ve Arsuz´da planladıkları çalışmaları anlattı, hefelerini ifade etti.
Arsuz Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen ´4. yıl halkla buluşma töreni´ne, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İyi Parti Arsuz İlçe Başkanı Kudret Dönmez, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri, CHP Hatay Milletvekili aday adayı Riyat Kırmızıoğlu ile muhtarlar da katıldı. Culha, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından hem ilçe statüsüne kavuşmanın dördüncü yılın ve hizmette dördüncü yılını doldurmasını halkla birlikte kutladıklerini ifade etti. Çalışmaları sinevizyon gösterisiyle anlatan toplantıda konuşan Culha, 'Her gün, ilk günkü heyecanımız, azmimizle, dolu dolu geçen bir dört senenin sonunda bugün burada sizlerle birlikteyiz. Artık ilçemiz 4 yaşında. Bizler bu toprakların evlatlarıyız, bu topraklarda yandı baba ocağımız, bu topraklarda geçti çocukluğumuz, bu topraklardaydı tek oyuncağımız, çamurdan evlerimiz, her karışında yüklü mazimiz, sevinçlerimiz hüzünlerimiz, dolayısıyla bizler ilçemizi çok iyi tanıyor, çok iyi biliyor ve çok seviyoruz. Yola çıktığımız ilk günden bu yana, Arsuz´un aciliyet arzeden, zaten tespit ettiğimiz tüm başlıklarını bir bir masaya yatırdık ve her türlü mazeret ve imkânsızlıkları, inancımızla hükümsüz kılarak, Arsuz´a değer katan tüm projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Hayata geçen, imalatı devam ve başlayacak olan tüm projelerimizi buradan tek tek sıralama ihtiyacı hissetmiyorum. Ancak içerisinde bulunduğumuz nikâh salonumuz dâhil olmak üzere hayata geçirdiğimiz tüm tesislerimizin, hemşerilerimiz tarafından aktif ve yoğun bir şekilde kullanılıyor olması, bizlerin planlama ve yatırım konusunda doğru kararlar aldığımızı bizlere gösterdi. Bir yıl içerisinde iki defa, yılın en başarılı belediye başkanına layık gösterildik ki bu da hizmetlerin ilçemiz dışında da ve tüm Türkiye´de faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından ödül ile taçlandırılması bizleri ayrıca onara ve motive etti' dedi.
Arsuz´un halkın da emeği ile hızla bir ilçe kimliğine kavuştuğunu ifade eden Culha, 'Bizler bu göreve sıfırdan başlamadık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren idari teşkilatlanması dahi olmayan bir belediye ile çok eksilerden başladık. Azmettik inandık ve slaytımızda izlediğiniz projelerimiz ve dahi birçok hizmetimizle şuan geldiğimiz noktadayız. Hizmet ve sorumluluk alanımız olsun olmasın, Arsuz´a değer katacak her projeyi hayata geçirmek ya da katkı sunmak için, tüm kurum ve kuruluşlar ile diyalog ve işbirliği olduk ve imkânlarımız dâhilinde katkı sunmaktan hiçbir zaman tereddüt etmedik. Hemşerilerimizin refahını ilgilendiren (elektrik, doğalgaz, altyapı, su vs.) her konuda vardık var olmaya devam edeceğiz. Arsuz´u daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe yapmaya kararlıyız. Bu uğurda tüm zorlukları göğüsleyecek yüreği ortaya koyuyoruz, koymaya devam edeceğiz. Sizlerden tek beklentimiz desteğinizdir' diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57