Belediyeden sınıra 8 araç

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü tehlikeye sokacak, tehdit edecek her türlü oluşumun dün olduğu gibi bugün de karşısında olduklarını belirtti.

İSKENDERUN 8.02.2018 09:41:45 0
Belediyeden sınıra 8 araç

Berkay Arıkan/İskenderun

 Dingil, belediyenin envanterinde bulunan 4 kamyon, 1 minibüs, 2 Isuzu kamyonet, 1 pikap ve lojistik malzemeleri, destek olmak amacıyla sınırda görevli askeri birliklere gönderdiklerini söyledi. İskenderun Belediyesi, daha önce de sınıra 4 kamyon, 1 lobet, 1 greyder, 1 ekskavatör, 1 kamyonet ve 1 pikap göndermişti.
İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 'Milletimiz yıllarca kahramanlık destanları yazmış, özgürlüğünden biran olsun taviz vermemiştir. Afrin bölgesine başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı yüzlerce yıldır sürmüş olan bağımsızlık mücadelemiz ve arzumuzun en büyük kanıtlarından biri olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin´e düzenlediği Zeytin Dalı harekatı barışı ve huzuru temsil ediyor. Türk milleti tarih boyunca barışın sembolü olmuştur. Bizler de belediye olarak sürekli valimizle, kaymakamlarımızla komutanlarımız ile istişare halindeyiz. İstişareler sonucunda bölgede ihtiyaç duyulan iş makinelerimizi, sınıra askeri birliklere destek olmak amacı ile gönderdik. Her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekâtı´nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Şanlı ordumuzu Allah muzaffer kılsın' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Belediyeden sınıra araç

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23