Belediyeden, takımına malzeme desteği

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi Kapalı Spor Salonunda eğitimlerine devam eden belediye taekwondo ve boks takımı sporcularını ziyaret ederek, malzeme desteğinde bulundu.

SPOR 19.10.2019 09:13:33 0
Belediyeden, takımına malzeme desteği

Orhan Yıldız/İskenderun

Yapılan çalışmalar ve turnuvalar hakkında antrenör Mehmet Korhan´dan bilgi alan belediye başkanı Fatih Tosyalı, ”Belediyenin taekwondo takımını ziyaret ederek sporculara malzeme desteğinde bulunduk. Antrenörlerden eğitimler hakkında bilgi alarak, sporculara başarılar diledik. Taekwondocular il dışında yapılan tüm müsabakalarda başarıyla bizleri temsil ederlerken, bir taraftan da kentin adını dışarda temsil ediyorlar. Taekwondocu sporcular sayısız şampiyonluk kupaları kazandırdı. Gençlere, çocuklara değer veriyoruz. Onlar bizlerin gurur kaynakları' değerlendirmesinde bulundu.
Belediye başkanı Tosyalı, kapalı spor salonunda eğitimlerini sürdüren İskenderun Belediyesi Boks takımı sporcularını da ziyaret etti. Boksörler, Tosyalı´yı çiçek ve teşekkür pankartı ile karşılayarak, teşekkür etti. Gençlerin spor yapmalarını önemsediklerini belirten Tosyalı, şu değerlendirmeyi yaptı: 'Eğitimlerine devam eden belediye boks takımını ziyaret edip, sporculara malzeme desteğinde bulunduk, antrenörlerden eğitimler hakkında bilgiler aldık ve sporcularımıza başarı diledik. Spora ve sporcuya gerçek anlamda önem veriyoruz. Sportif anlamda elde edilen her başarı İskenderun´un tanıtımında, kentin isminin duyurulmasında büyük bir önem taşımaktadır. Belediye Spor Kulübünün yanı sıra tüm amatör spor kulüplerine gereken desteği veriyoruz. Çocukların, gençlerin serbest zamanlarını sporla değerlendiriyor olmaları hem sosyal hem fiziksel anlamda gelişmelerine olanak sağlıyor.'


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62