Belediyeden ´tespit ve tanıtım´ ekibi

Antakya Belediyesi ´Tespit ve Tanıtım´ ekibi kurdu.

GÜNCEL 26.06.2018 10:34:16 0
Belediyeden ´tespit ve tanıtım´ ekibi

Antakya/SES

 Belediyenin ´Kardeşinle sevgiyle paylaş´ projesine destek vermek amacıyla kurulduğu belirtilen tespit ve tanıtım ekibi, ev ev, kapı kapı dolaşarak Antakya Belediyesi hizmetlerini vatandaşlarla paylaşmanın yanı sıra, vatandaşların ihtiyaçlarını tespit ettiği de bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'İhtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmesi, vatandaşların istek ve sıkıntılarının giderilmesi ve bunların yanı sıra Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapılması amacıyla kurulan ekip, şehrin 95 mahallesinde ziyaretlerde bulunuyor.
Sosyal belediyecilik ve teknik belediyecilik hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgilendirmelerde bulunan Tespit ve tanıtım ekibi, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını da ilgili birimlere ileterek çözüme kavuşmasında yardımcı oluyor. Tespit ve Tanıtım ekibi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi bünyesinde giyim yardımları da yapıldı.'

2.103 kişiye giysi yardımı
“Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş” projesi kapsamında da bağışlanan giysilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilmeye devam ettiği de bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, 'Çalışmalar kapsamında giysi ihtiyacı olan vatandaşlar, 7 parçaya kadar istedikleri giysiyi Antakya Belediyesi Odabaşı Ek Hizmet Binası´nda bulunan Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesi mağazasından seçerek alabiliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar mahallelerinden Antakya Belediyesi servisleri ile alınarak, giysilerini seçmek üzere Odabaşı ek hizmet binası içerisindeki mağazaya getiriliyor, sonrasında yine servis araçları ile mahallelerine bırakılıyorlar. 95 mahallede ikamet eden yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa toplam 2,103 parçadan oluşan giysileri teslim edildi' görüşüne yer verildi.


Anahtar Kelimeler: Antakya belediyesi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00