Belediyelerden iftar sofrası

İskenderun´da belediye ve meslek kuruluşları ile işinsanlarının katkılarıyla kent iskelesi ve mahallelerde kurulan iftar sofraları sürüyor.

GÜNCEL 13.05.2019 10:17:48 0
Belediyelerden iftar sofrası

İskenderun/SES

Sakarya Mahallesindeki iftara katılan İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı, 'Mübarek ramazan ayı içerisindeyiz. Bu iftar sofrasına büyük katkıları olanmara teşekkür ediyoruz. Vatandaşlala sevgi, kardeşlik ve dostluk sofrasında bir araya gelerek birlikte olmanın, beraber olmanın ve barış içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

HBB´den ´kardeşlik sorası´
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) de Ramazan nedeniyle ilçelerde ´kardeşlik sofrası´ adını verdiği iftarlarını sürdürüyor. HBB tarafından Dörtyol ve Kumlu´da ayrı ayrı düzenlenen iftara katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yöre halkıyla kardeşlik sofrasında bir araya geldi. Dörtyol´daki HATSU binasını önünde kurulan iftar sofrasına İYİ Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer de katılırken, Kumlu´daki iftara ise Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da katıldı. HBB Şehir tiyatrosu oyuncuları da iftar sonrası Ramazan şenliğini sahneledi.

Kaymakamdan şehit aileleri ve gazilere iftar
Arsuz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı da şehit aileler ve gazilere iftar yemeği düzenlendi. İftara katılan kaymakam Musa Sarı ve ilçe protokolü, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. İftarda konuşan kaymakam Sarı, 'İftarda sizlerle bir araya gelerek Ramazan´ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vvatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların haklarının asla ödenemeyiz. Şehit aileleri ve gaziler baş tacımızdır ve kapılarımız onlara her zaman sonuna kadar açıktır' dedi. İftara, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeral Alparslan Kılınç, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Deniz Üs Komutanı Ercan Kireçtepe, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz Jandarma Komutanı Tahir Şensoy, kaymakam adayı Ökkeş Sefa Türkoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00