Belediyelerden yaz spor kursları

Hatay´daki belediyeler, okulların kapanması ve yaz aylarının başlamasıyla çocuk ve gençlere yönelik Yaz Spor Okullarını başlatıyor.

SPOR 18.06.2019 10:50:11 0
Belediyelerden yaz spor kursları

Orhan Yıldız/İskenderun

Kurslar, ücretsiz veriliyor. Bazı belediyeler yaz spor okulu kurslarını başlattı.
İskenderun Belediyesi de yaz spor okulları kayıtlarına devam ediyor. Belediye, spor okullarında farklı branşlar da yüzlerce sporcuya eğitim verecek. 7-15 yaş arası Ücretsiz Yaz Spor Okulları için yoğun bir ilginin olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 'Spor okulları yaz tatilinde olan öğrencilerin farklı branşlar da kendilerini geliştirebilecekleri ve boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri bir faaliyet. Belediye olarak gençlerin spor yapabilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Spor sağlıklı bir bedenin ve ruhun oluşabilmesi için vazgeçilmez bir unsurdur. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Çocukları spor çatısı altında ahlaklı, dürüst ve sağlıklı birer insan olarak yetişmeleri çok önemli. Yaz spor okulu çocukların sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerini ve keyifli bir tatil geçirmelerine imkân sağlayacak. Kurslarımız 24 Haziran´da başlıyor. 30 Ağustos´a kadar devam edecek' açıklamasını yaptı.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin spor kompleksinde düzenleyeceği ücretsiz yaz kursları başladı. HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezinde verilecek, yaz kurslarındaki basketbol, voleybol, futbol, okçuluk, dans, kort tenis, masa tenisi, karate, judo, satranç ve güreş kursları dün başladı, yüzme kursu ise bugün başlayacak. Defne Belediyesi ise çocuklara karne hediyesi olarak geleneksel hale getirdiği yaz kurslarını başlattı. Bini aşkın öğrencinin kayıt yaptırdığı yüzme kursunun 450 kişiden oluşan ilk etabı, Defne Belediyesi Dursunlu Yüzme Havuzunda başladı. Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, çocuklarınn yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri adına düzenlediği, yaz spor okulları kapsamında yüzme, futbol ve basketbol branşlarında kurs verilmeye başlandığını ifade etti. Güzel, 'Yaz spor okullarına büyük önem veriyoruz. Geleceğin sporcularını yetiştirmek amacı ile spor faaliyetlerimize büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok önemli, onları mutluluğu için çalışıyoruz. Antrenörlerimiz ile çocuklarımız yaz dönemini en verimli bir şekilde geçirecekler. Futbolda 500, basketbolda 500 öğrencisi ile çocukların yaz tatillerini aktif geçirmelerini sağlayan Defne Belediyesi, bini aşkın çocuğa ücretsiz sunduğu yaz kursları hizmeti sunuyor. Futbol kurslarının Çekmece Stadı, Gümüşgöze Spor Kompleksi ve Dursunlu Sahasında, basketbol kursunun da Gümüşgöze Spor Kompleksinde veriliyor. Kurslar, 6 Eylül tarihine kadar devam edecek' açıklamasını yaptı.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29