Belediyelerin yol çalışması

Hatay´da ilçe belediyeleri, sorumluluk alanlarındaki kentlerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

18.08.2021 19:06:38 0
Belediyelerin yol çalışması

İskenderun/SES

Samandağ Belediyesi, ekiplerin ilçede yol bakım ve onarım çalışmaları devam ettiğini, altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda çalışmalar gerçekleştirildiğini belirtti. İlçedeki cadde ve sokaklarda deforme olmuş yollar yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunulması için yürütülen çalışmaları inceleyen Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, şu açıklamayı yaptı: “Belediye olarak ilçeye güzel, geniş ve düzenli sokaklar kazandırmaya devam ediyoruz. Çiğdede Mahallesi Sakarya Sokak (2 nolu Sağlık Ocağı yolu), Şirin Sokak ve Süs Sokak´ta içme suyu şebekesi kazısı nedeniyle eşilen yolların asfalt öncesi genişletme, alt yapı büz döşeme bağlantıları, mazgal ve düzenleme çalışmalarını ekiplerle birlikte yürütmeye devam ediyoruz. Çalışmaları tamamladıktan sonra bu sokakların bazısı kilitli parke kaplama bazısı beton asfalt yapılacak.'
Samandağ Belediyesi, ekiplerin Cumhuriyet Mahallesi ve çarşı merkezinde kaldırım parke onarımı, Yeni Mahalle Süs Sokakta yol genişletme çalışması, Kuşalanı Mahallesinde yol açma çalışması, Çiğdede Mahallesi Sakarya Sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması, Değirmenbaşı Mahallesinde mazgal çalışması yaptığını da bildirdi.
Antakya Belediyesi ise ekipleri kentin 95 mahallesinde yürüttüğü hizmetler ile Antakya´yı layık olduğu hizmetlere kavuşturduğunu ifade ettiği açıklamasında, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz´ın talimatı doğrultusunda çalışmalara hız kazandırıldığını, ekiplerin Antakya´nın 95 mahallesine yepyeni çehre kazandırmayı hedeflediği belirtildi. Belediye ekiplerinin, Güzelburç Mahallesi Dericiler Sitesinde sathi asfalt kaplama çalışması yaptığı da belirtildi.
İskenderun´un Bitişik Mahallesisi Muhtarı Ali Kılınç´ın da, mahalleye ihtiyaç olan bölgelerde yapılan asfalt çalışması nedeniyle İskenderun Belediyesine teşekkür etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, muhtar Kılınç ,'Mahallede çeşitli nedenlerle deforme olan yollar sıcak asfalt ile kaplandı. Bu sayede yolarımız daha güzel daha konforlu bir hale geldi' değerlendirmesinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57