Belediyenin projelerini inceledi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun´da belediyenin kentte yaptığı ve yapmaıı planlanladığı çalışmaları inceledi.

GÜNCEL 26.06.2019 10:52:08 0
Belediyenin projelerini inceledi

İskenderun/SES

Vali doğan´ın incelemesinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve yardımcıları da bulundu.

Kamyonlara alternatif yolda inceleme yaptı
Hatay Valisi Doğan, İsmet İnönü Mahallesi 749. sokaktan geçen taş ocağı, iş ve yük kamyonları için yapılması planlanan alternatif yol güzergâhında incelemede bulundu. Buradaki incelemede vali Doğan´a bilgi veren belediye başkanı Tosyalı, alternatif yol çalışmasının hem trafiği rahatlatacağını, hem de kamyon geçişi nedeniyle oluşan gürültü ve çevre kirliliğinin çözümüne katkı sağlanacağını ifade etti. Hatay Valisi Doğan, Aşkarbeyli otoban köprüsünün bulunduğu bölgede ve feyezan kanalı çevresinde de incelee yaptı, Yıldırımtepe Mahallesi Muhtarı Veli Demircan´ı ziyaret etti.
İnceleme sonrası açıklama yapan Tosyalı 'Valimize alternatif yol güzergâhları ve feyezan kanalında yapılmakta olan genel çalışmalar hakkında bilgiler aktardık' dedi ve bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Tosyalı: Vali proeleri beğendi
Hatay Valisi Doğan ile birlikte belediye tarafından Pac Meydanına minibüsler için yapılan cep çalışmasını inceleyen Tosyalı, yapılan düzenlemeler hakkında vali Doğan´a bilgiler verdi ve halka en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade etti. Vali Doğan, Çankaya bölgesinde yapılması planlanan seyir terasını da yerinde inceledi; Tosyalı da yapılması planlanan seyir terasının vatandaşın yeni sosyal yaşam alanlarından olacağını belirtti. Vali Doğan İskenderun´un doğası, denizi, sosyal ve kültürel yapısı ile gelişme olan bir şehir olduğunu belirtti. Tosyalı, 'Çalışmalar hakkında bilgiler verdik. İskenderun´u hep birlikte hak ettiği noktaya getireceğiz. Valimiz projelerimizi beğendi, projeler için gerekli çalışmalara destek verileceğini söyledi. El birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz' diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00