Belediyeye 185 araçlık filo

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, göreve geldiklerinde bünyelerinde bulunan 60 araca 125 araç daha ekleyerek 185 araçlık filoya ulaştıklarını belirtti.

7.08.2017 12:17:01 0
Belediyeye 185 araçlık filo

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Makine İkmal Tesisi´ni faaliyete sunarak daha kaliteli ve hızlı hizmet verdiklerini söyledi. Özel bir televizyon programına katılan Kimyeci, çalışma ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Araç filosunu güçlendirdiklerini aktaran Kimyeci, “Ayrıca Makine İkmal Tesisi´nde bulunan; Araç Tamir, Marangoz, Boya ve Kaporta,Yıkama-Yağlama, Elektrik-Elektronik, Lastik Tamir, Çadır Ekibi ünitelerimizle üretim ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Denetim aralıklar sürüyor
Denetim hizmetleri konusuna da değinen Başkan Kimyeci, şu bilgileri paylaştı: “Antakya Belediyesi ailesi olarak vatandaşların sağlığını koruma konusuna önem veriyoruz.Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, 95 mahalle genelinde vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi ve güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde belirli aralıklara denetimler gerçekleştiriyor. Denetimler, genel olarak kasap dükkânları olmak üzere, lokanta, fırın, market, pastane, tatlı imalathaneleri, yufkacı, şarküteri gibi iş yerlerinde yapılıyor. Denetimler çerçevesinde atölyelerin hijyen, havalandırma, ruhsat, personel giysilerinin uygunluğu, ambalajlama yöntemleri, imalathane temizliği gibi unsurların uygunluğunu inceliyor. Kurallara uymayan iş yerlerine gerekli işlemler yapılıyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan kurallara uymayan iş yerleri ve son kullanma tarihi geçen ürünlerle ilgili şikâyetlerini Antakya Belediyesi Zabıta Ekipleri´ne bildirmelerini rica ediyoruz.”

Yol çalışmasında önemli mesafe
Yol çalışmalarında da önemli mesafeler alındığı kaydeden Kimyeci, şunları aktardı: “Bu kapsamda son bir hafta içerisinde Aşağıoba, Bozhöyük ve Kuruyer Mahallelerimizde parke döşeme, Altınçay, Esenlik, Akevler, Gazi, Ürgenpaşa ve Saraykent Mahallelerimizde parke onarımı, Esenlik, Gülderen, Gökçegöz ve Akcurun Mahallelerimizde sathi kaplama ve malzeme serme, Narlıca ve Karlısu Mahallelerimizde ise yol genişletme, yeni yol açma ve tesviye çalışmaları gerçekleştirdik. Antakya Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk süreçte şehrimizin en çok ihtiyacı olan yol konusunda kolları sıvayarak Kavaslı –Yeni Sanayi güzergahına 2,5 kilometrelik alternatif yol açtık. Vatandaşların ve araçların rahat bir ulaşım sağlayabilmeleri için burada 30 bin m2 parke taş döşemesi gerçekleştirerek hizmete sunduk.”


Anahtar Kelimeler: Belediyeye araçlık filo

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04