Belen protokolü Seyir Terası´nda buluştu

Belen Kaymakamlığı´nın Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programı, Pazar günü saat 09.45´de Belen Seyir Terası´nda gerçekleştirildi.

28.06.2017 10:44:39 0
Belen protokolü Seyir Terası´nda buluştu

 

Kaymakam Abdulaziz Aydın, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin İlçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve halkın yoğun katılımı ile yapılan Bayramlaşmada konuşan Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bayramların kaynaşmanın, kardeşliğin, dargınların barışmasının, huzur ortamının artmasında çok önemli günler olduğunu belirtti. Karasayar, “Belenimiz hangi inançtan, hangi siyesetten olursa olsun, güzel ülkemizin geleceği adına üzerine düşeni yapmıştır. Ülkemiz üzerine oynanmak istenen oyuna müsaade etmemiştir. Elele omuz omuza vererek kirli oyunun üstesinden gelmiştir. Bu bayramlar daha fazla kenetlenmemize, vatanımız bayrağımız ve inancımız adına daha fazla mücadele etmemize büyük katkılar sağlamıştır” dedi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, şehit er İsmet Sevinç´in aynı gün toprağa verilmesinin hüznünü yaşadıklarını belirtirken, Kaymakam Abdulaziz Aydın da “Bugün rahmete uğurlayacağımız şehidimiz dolayısıyla buruk bir bayramın başlangıcındayız” diye konuştu.
Türkiye´nin huzur iklimini bozmak isteyen odaklara dikkat çeken Kaymakam Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizimse millet olarak yapmamız gereken bellidir. Bu odaklara inat birlik ve beraberliği, dayanışmayı daha yoğun bir şekilde göstermek zorundayız bununda başka reçetesi yoktur.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29