Belen´de alt yapı sorunları değerlendirildi

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın başkanlığında Hatay Büyükşehir ve ilçe belediye yetkilileri ile muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda alt yapı sorunları ele alındı.

11.08.2017 10:27:47 0
Belen´de alt yapı sorunları değerlendirildi

 Kaymakam Aydın, öncelikle kurumlar arası eşgüdümün sağlanmasının hedeflendiğini belirterek, sorunların böylelikle hızlı ve verimli sonuçlandırılmasının amaçlandığını söyledi.

Belen´de alt yapı sorunlarına ilişkin talep ve önerilerin alınmasına yönelik toplantı, Kaymakam Abdulaziz Aydın Başkanlığında, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, HATSU İçmesuyu 2.Bölge Şube Müdürü, HATSU Kanalizasyon Bölge Müdürlüğü Çevre Mühendisi Volkan Sonkaya, HATSU Belen Yetkilisi İsmail Ceylan ve 18 Mahalle Muhtarının katılımıyla Seyir Terası´nda bir toplantı düzenlendi.

Söz önceliği muhtarlara verildi
Muhtarlara öncelikli söz verilerek talep, sorun ve önerilerinin alındığı toplantıyla ilgili bir değerlendirme yapan Kaymakam Aydın, bu tür toplantıların öncelikle kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması, talep ve sorunların İlçe Belediyesi ve HATSU yetkililerince bizzat muhtarlarıdan alınması ve sorunların çözümüne yönelik süratli ve verimli bir çalışma yürütülmesi amacı ile düzenlendiğini hatırlattı.

“Verim için koordinasyon içinde çalışılmalı”
Büyükşehir statüsü öncesi ihale edilen altyapı projeleri ve müteahhitten kaynaklanan sorunlardan dolayı kent sakinlerinin şikayetçi olduğu konulara dikkat çeken Kaymakam Aydın, hizmetlerin daha iyi sunulmasında Büyükşehir, HATSU, İlçe Belediyesi ve mahalle muhtarlarının sorunların yerinde tespit ve çözümünde koordinasyon içerisinde çalışması gerektiğini vurguladı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00