Belen´de Milli Birlik yürüyüşü

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü Belen´de de etkinliklerle anıldı.

19.07.2017 10:57:44 0
Belen´de Milli Birlik yürüyüşü

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleriyle yemekte biraraya gelen protokol üyeleri, Şehitler abidesi´nde devam eden etkinliklere de katıldı. Cumartesi günü araç konvoyu ile sürdürülen etkinlikler yürüyüş ile devam etti. Katılımcılar, Şehitler Abidesi´nden Mehteran eşliğinde başlayan ve miting alanı olan Atatürk Parkı´nda sona eren Milli Birlik Yürüyüşü ile miting alanına geçti.

Etkinlikler Atatürk Parkı´nda
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Atatürk Parkında; Belen Kaymakam Vekili Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Jandarma Komutanı Salih Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Beyoğlu, SAKP, MHP ve Saadet Partisi İlçe Başkanları ile üyeleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve gaziler ile vatandaşların katılımıyla; saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması, Kuran-ı Kerim tilaveti, günün anlamını içeren öğrenciler tarafından Şiirler okunması, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanılan darbeye teşebbüs görüntülerini içerir video sunumlarını müteakip günün anlam ve önemini belirtir İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan´ın, Darbeler Tarihi konulu konuşması ile sürdürüldü.

Vurucu: Birlikteliğimizi bu alanda gösterdik
Saadet Partisi İlçe Başkanı Halit Cömart, AKP İlçe Başkanı Nihat Dağlı´nın da birer konuşma yaptığı anma etkinliğinde Belediye Başkanı Adnan Vurucu da “15 Temmuz ihanetine karşı omuz omuza vererek birlikteliğimizi bu alanlarda beraber gösterdik. Tüm oyunları beraber bozacağız. Allah´ın nurunu söndürmek istediler, hâlbuki onlar istemese bile Allah nurunu tamamlayacaktır” diye konuştu.

Sarı: 15 Temmuz kara bir leke
Belen Kaymakam Vekili Arsuz Kaymakamı Musa Sarı yaptığı konuşmada 15 Temmuz´un Türkiye´nin tarihine kara bir leke olarak kazındığını belirtti. Sarı, “FETO terör örgütü ve buna destek veren iç ve dış güçler topyekûn ülkemizi, sadece siyasi görüşümüze ya da iktidarımızı değil, Milletimizi, Vatanımızı, Bayrağımızı, Ezanımızı, Birliğimizi, Dirliğimizi, Demokrasimizi hedef almışlardır. Ülkemiz çok değişik safhalardan geçmiş, çok darbeler görmüştür. Ancak, hiçbir tanesinde TBMM bombalanmamıştır, kendi uçağıyla, kendi silahıyla, kendi mermisi ile vurulmamıştır. O gün orada bulunanlar tüm milletin seçtikleri her siyasi görüşü temsil eden tüm milletin vekilleriydi” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04