'Belen´den aday olmam uygun görüldü'

AKP, MHP ve BBP´nin oluşturduğu ´Cumhur İttifakı´nın 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri için Belen Belediye Başkanlığına aday gösterilen MHP´li İbrahim Gül, ilçeye girişinde miting havasında karşılandı.

SİYASET 28.01.2019 11:48:47 0

Nesrin Geyik/İskenderun

 İskenderun´dan transferle Belen´e aday gösterilen Gül´ün Belen Atatürk Parkı´ndaki karşılanmasına, MHP Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, bazı partilerin il ve ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri, ülkü ocakları yöneticileri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Mehter Marşı, tekbir ve meşalelerle; kurban kesimiyle karşılamada şehitler için Kuran-ı Kerim de okundu.

Kaşıkçı: İttifak için AKP´nin 5 vekilinden fazla çalışacam
Cumhur ittifakının Belen adaya daylarından helallik isteyen Hatay Milletvekili Kaşıkçı, 'Hatay´da, Dörtyol, Belen ve Kumlu ile üç hilali tamamladık. 24 Haziran genel seçimlerinde kurulan Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimlerinde de devam etti, ordu, devletimizin bekası için sınır ötesi operasyon düzenledi ve bu operasyonlarla bir çok terörist unsuru etkisiz hale getirildi. Ülkemizin sınır güvenliği için sınır ötesi operasyonlara devam edilecek. Bu konuda da Erdoğan´a en büyük desteği genel başkanımız Devlet Bahçeli vermiştir' diye konuştu. Yerel seçimlerde cumhur ittifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler´e de destek olacağını anlatan Kaşıkçı, şöyle konuştu: 'Yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi´nin 5 milletvekilinden daha fazla çalışacağım. Bunu herkes görecek. Belen Belediye Başkan adayımız İbrahim Gül´ün de Allah´ın izni ile çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Bütün projelerine destek olacağım. Söz veriyorum.'

Gül: Belen´de başkan HBB´de başkanvekili olacam
Cumhur İttifakinin Belen belediye Başkan adayı olan Gül de, belediye başkanlığının ´nasip´ ve ´görev´ işi olduğunu ifade etti. Gül, 'Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve genel başkanımız Bahçeli, Belen´den aday olmamı uygun gördü. Biz de ´başımız üstüne´ diyerek verilen görevi üstlendik. Bu görev için yola çıktık. Bu saatten sonra Belen´de, Hatay´da Cumhur ittifakının kazanması için var gücümüzle çalışacağız. Önce hanelere, sonra da gönüllere gireceğiz. Belen´de ve Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde kazanmamız halinde, Ak Parti ve MHP kurmayları tarafından Belen Belediye Başkan adaylığının yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevi de tarafıma verildi. Bu görevi şahsıma layık gören herkese teşekkür ediyorum. Belen Belediye Başkanı aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili de olacak. Hizmete kimse engel olamayacak' diye konuştu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29