Belen´den Litvanya´daki çalıştaya

Erasmus+ Gençlik Projesi

GÜNCEL 9.11.2018 11:21:16 0
Belen´den Litvanya´daki çalıştaya

İskenderun/SES

Erasmus+Gençlik Projesi kapsamında Litvanya´nın Trakai şehrinde düzenlenen “Mindful (l)” adlıgençlik projesinin ortağı olan Belen, etkinliğe 2 İngilizce öğretmeni ve farklı bölümlerden 4 üniversite öğrencisinin oluşturduğu 6 kişilik proje ekibyle katıldı.
LitvanyaInnoved Derneği´nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye, Litvanya, Hırvatistan, İspanya, Slovakya ve Polonya´dan 41 kişinin katılımıyla yapılan proje çalışmalarında, türkiye´yi temsil eden heyet, projenin amacı kapsamında sunum yaptı ve çalıştaylarda eğitime katıldı. 11 gün süren etkinlikte, katılımcıların hem bireysel, hem de çevresel farkındalıklarını artıracak çalıştaylar düzenlendiği belirtilen Belen Kaymakamlığının yazılı açıklamasına göre, etkinliklerin dışında, farklı kültürlerden bireylerin birbirlerini tanımaları ve kültürlerarası farkındalıklarını artırmaları amacıyla katılımcı ülkelerin kendi geleneklerini tanıttığı kültür geceleri de düzenlendi.
Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, projelere yapılan katılımlarla değişik ülkelerin ve kültürlerin tanıtılması, farklı kültürlerin bir arada ülkelerini temsilinin sağlandığını belirtti. Kaymakam Baskın, 'Projede Türkiye´yi temsil eden 6 katılımcımızın Erasmus+ Gençlik Projesine katılımlarının sonucu olarak Avrupa ülkelerinde geçerliliği olan ve bir yaygın eğitim belgesi olan Youthpass sertifikalarını alarak projeyi başarıyla tamamladı' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57