Belen´e 2 bin maske SYDV´ye 10 bin lira katkı

Belen ilçe sınırlarında faaliyet gösteren Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yönetiminin 10 bin liralık nakdi yardımı Kaymakam Baskın´a teslim edildi. Hatay Valiliği tarafından gönderilen 2 bin maskenin dağıtımına ise başlandı.

GÜNCEL 17.04.2020 21:09:39 0
Belen´e 2 bin maske SYDV´ye 10 bin lira katkı

AOSB Yönetim Kurulu ve işletmelerden, koronavirüs salgını nedeni ile zor günler geçiren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yapılan 10 bin lira nakdi yardımı, AOSB Müdürü Ali Muratoğlu, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın´a teslim etti.

AOSB´nin teslim edilen yardımım katkısını ´25 haneye yardım eli´ başlığıyla duyuran Belen Kaymakamı Baskın, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz, bu tür yardımlar son derece önemli olup, birlik beraberliğimizin ve gelenek göreneklerimizin bir örneği olarak yapılan bu nakdi yardım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza makbuz karşılığı teslim edilerek, Vakıf aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak” dedi.

Belen´e 2 bin maske

Öte yandan Hatay Valliği tarafından gönderilen 2000 adet maske, Belen Maymakamı Baskın´ın da katıldığı incelemelerde, halkın alışveriş amacı ile uğradığı esnafa ve Pazar yerlerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

Kaymakam Hayrettin Baskı, “Başta Sağlık Kurumlarımız, Emniyet Teşkilatımız ve tüm kurumlarımızla, Ülke olarak bu salgın hastalık tehdidinden en az zararla çıkmak için topyekün bir mücadele içerisine girmiş bulunuyoruz. Biz vatandaşlarımız için böylesine yoğun bir gayretin içerisindeyken, vatandaşlarımızdan ricamız, sık sık açıklamalarda bulunduğumuz Genelgeler, İl Hıfzıssıhha Kurulu, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda alınan kararlara uyarak alınan tedbirlerin uygulanması konusunda bize yardımcı olmalarıdır” dedi.

/resimler/2020-4/19/2117552831643.jpg


Anahtar Kelimeler: Belen maske SYDV lira katkı

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23