Belen´e Fenerbahçe Ormanı

Yanan alanlan yeşillendiriliyor

SPOR 3.02.2021 11:03:20 0
Belen´e Fenerbahçe Ormanı

 

İskenderun/SES
Belen yöresinde yanan ormanların yeniden şekillendirilmesi amacıyla Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Fenerbahçe Hatıra Ormanı oluşturuluyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyetle birlikte Belen´de, Fenerbahçe Spor Kulübü adına Fenerbahçe Hatıra Ormanı olarak düzenlenen alana törenle fidan dikimi yaptı. Fidan dikimi etkinliği, Doğa Park Tesisleri yapılda gerçekleştirildi.

Fenerbahçe, 35 bin fidan bağışladı
Fidan dikimi töreninde konuşan Hatay Valisi Doğan, 'Hatay geçen yıl yaz aylarında çok büyük orman yangınları atlattı. Türkiye´nin her kesiminden yanan alanlar için fidan bağışı yapıldı. Yanan alanların yeniden güzelleştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü de Türkiye´nin her tarafından topladıkları 35 bin fidanı bağışladı. Bugün de sembolik olarak 200 fidanı burada toprakla buluşturacağız' dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Doğanın rehabilitasyonuna katkı verilmeli
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Koç da, geçen yıl çıkan yangınların üç ilçeye sıçradığını ve 500 ailenin olumsuz yönde etkilendiğini anımsattı. Koç, 'Türkiye olarak bir dayanışma ruhu sergileyerek sadece biz değil burayı ziyaret eden tüm kulüpler buranın normalleşmesi ve doğanın rehabilitasyonun da herkes kendi imkânları çerçevesinde katkı vermeye çalıştı, çalışıyor. Bizlerde kendi derneklerimizin inisiyatifiyle Türkiye´nin muhtelif illerinde Fenerbahçe´yi temsil eden, Fenerbahçe zenginliğinin bir parçası olan derneklerimizin 35.000 fidan bağışı için temsili fidan dikme törenine geldik. İnşallah bizimde buranın tez zamanda normale dönmesinde Fenerbahçelilerinde çorbada tuzu olur' diye konuştu.
Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Belen Kaymakamı Hüseyin Baskın, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Erol Bilecik, Genel Sekreter Burak Kızılhan, iş insanı Recep Atakaş, Nuri Üysen, Hikmet Çinçin ile ilgili kurum müdürlerinin de katıldığı Fenerbahçe Hatıra Ormanı fidan dikim töreninde, Hatay Valisi Doğan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Koç´un konuşmaların ardından fidanlar törenle dikildi.
Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Koç ve Bilecik ile beraberindeki heyet, Hatay Valisi Doğan´ı makamında da ziyaret etti. Fenerbahçe Başkanı Koç, vali Doğan´a üzerinde 31 numaralı Hatay yazan formayı hediye etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00