Belen´e, Meclis´ten başkan yardımcısı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, belediye başkan yardımcılığına melis üyesi AKP´li Abdullah Önder´i görevlendirildi.

GÜNCEL 29.04.2019 10:25:23 0
Belen´e, Meclis´ten başkan yardımcısı

İskenderun/SES

Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Belediyesi Meclis Üyesi Önder´i, Belediye Kanununun 49. maddesi uyarınca, Belen Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Belen´in Kömürçukuru mahallesinde doğan Abdullah Önder (49), iktisat bölümünde eğitim aldı, 2009-2014 yıllarında Kömürçukuru Muhtarlığını yaptı. 2002 yılında AKP´ye üye olan Önder´in, AKP Belen İlçe Başkan Yardımcılığı ve AKP Belen İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğu, 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı´nın Belen Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Esnaf olan Önder, evli ve dört çocuk babası.

Validen belediye ziyareti
Hatay Valisi Rahmi Doğan da, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül´ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğini iletti. Hatay Valisi Doğan, belen´in, Amanos Dağları´nın tek geçit noktasında bulunan, Anadolu ve Avrupa´yı, Ortadoğu ve Mısır´a bağlayan bu önemli ilçe olduğunu ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül de, 'Biz seçilmişler olarak önemli bir görevin başına getirildik. Vatandaşların güvenini Rabbim´in de yardımıyla çok çalışarak boşa çıkarmayacağım' değerlendirmesini yaptı.

Personelden doğum günü pastası
Belen Belediye Başkanı Gül´ün doğum gününü belediyede personeliyle birlikte kutladı. Belediyenin konferans salonuna nikah töreni için giden Gül´e personeli tarafından sürpriz yapıldı. Gül, 'Hepinize sonsuz teşekkürler. Beni çok duygulandırdınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Doğum günü pastasındaki mumları üflediğimde, dileğimi sizlere söyledim; Belen´e en fazla, en güzel ve en iyi hizmetlerin gerçekleştiği bir dönem. İnşallah hep birlikte yaşarız' dedi ve doğum günü pastasını kesti.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00