Beşiktaş Başkanı Çebi: Beşiktaşlılık bir duruştur

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği´nin 19. kuruluş balosuna katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlılığın bir duruş olduğunu ifade etti.

SPOR 12.06.2022 10:21:28 0
Beşiktaş Başkanı Çebi: Beşiktaşlılık bir duruştur

Akın Bodur/İskenderun

Hiçbir Beşiktaşlının kulübünden vazgeçmeyeceğini söyleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Beşiktaşlılık bir duruştur. Bizim Beşiktaşlılık bakışımız, rakiplerimizin değerini olduğu gibi kabullenip, saygıyla karşılamaktır. Hatta onlarla birlikte yol yürümeyi bilmektir' dedi.
İskenderun-Arsuz karayolu üzerindeki Fer Dıamond Kır Tesisinde düzenlenen İskenderun Beşiktaşlılar Derneği´nin ´19. kuruluş yıldönümü ve Yaza Merhaba Balosu´na katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yola çıktıkları yeni bir yönetim kurulu ile en iyisini yapmaya çalışacağını belirtti. Baloya, Beşiktaş Kulübü Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu YK Üyesi Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu YK Üyesi Bilgihan Cenk Sürmen, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Beşiktaş eski YK üyesi Hakan Daltaban da katıldı.

'Bakışımız, rakiplerimizin değerini kabul edip onlarla yol yürümektir'

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ile birçok taraftarın siyah-beyaz giysiyle katıldığı, masalarda Beşiktaş Kulübü ile İskenderun Beşiktaşlılar Derneğinin flamasının yer aldığı havai fişekli baloda taraftara seslenen Çebi, 'Bizim Beşiktaşlı bakışımız rakiplerimizin değerini olduğu gibi kabul edip onlarla birlikte yol yürümektir. Sporun kardeşlik ve birleştirici yönünü önemsediğimi belirtirken son yaptığımız kongrede dilekte bulunduğum, bu yılı birlik ve beraberlik yılı ilan ettiğimizi huzurlarınızda bir kez daha söylemek istiyorum. Sportif başarılar kulüplerin üyeleri ve taraftarları tarafından mutlaka istenir. Ancak Beşiktaşlılar için öncelik; duruşları, ülkelerine, insanlarına olan saygı ve rakiplerine duyduğu önemdir. Çok lafı uzatmadan bu geceyi tertip edenlere, beni buraya davet edenlere, burada bulunanlara saygılarımı sunuyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi. Baloyu düzenleyen İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetimine teşekkür eden Çebi, Uysal´dan teşekkür plaketi aldı, dernek yöneticileri ile katkı sunan bazı isimlere plaket verdi.

Çebi, küçük taraftarların formalarını imzaladı

Kendilerini güzel bir gecede bir araya getiren İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uysal ve yöneticileri ile emek verenlere teşekkür eden Çebi, 'Ayrıca gittiğimiz illerde bizi yalnız bırakmayan dernek başkanlarına da teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu eski üyemiz Hakan Daltaban´a verdiği hizmetlerden dolayı ayrıca huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Özellikle şunu belirtmek istiyorum spor kardeşliktir. Kulüplerimiz var, her biri tarihi birer çınardır. Onlarla gurur duyuyoruz' diye konuştu.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, küçük taraftarların isteği üzerine iki formayı da imzaladı.

Uysal, taraftarı yöneti ile selamladı

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uysal da baloya katılan Beşiktaş Başkanı Çebi ve taraftarı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte selamladı. Derneğin 2003´te kurulduğunu anımsatan Uysal, sadece sporla ilgilenmediklerini, dernek olarak sosyal hayata da katkı sağladıklarını ifade etti.
İskenderun Beşiktaşlılar Derneği´nin ´19. kuruluş yıldönümü ve Yaza Merhaba Balosu´na katılan taraftarlar, Biron Can´ın, Özgen Akçagül Blu Notte Orketstrası eşliğinde söylediği Beşiktaş Marşları eşliğinde coştu. denizde tekneden havai fişeklerin atıldığı baloya katılanlar dans edip, oynadı.

/resimler/2022-6/12/1727207002202.jpg

/resimler/2022-6/12/1728510910474.jpg


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00